Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, vzhladom k tomu ze ma trosku viac nadchlo indoor pestovanie tak zakladam 2. Thread, ktory ide zaroven s mojim 1. indoorom, do ktoreho som doteraz daval fotky ale uz to bolo hodne offtopic.
Ventilacia:
Pritah pasiv
odtah pasiv
- skor ako ma skritizujete ze to je nevyhnutne a ze to bez toho nejde, ide mi o to, urobit to co najjednoduchsie a taktiez je to pokus
Fandim kámo, určitě jsi viděl moji krabici a na ní je vidět, že to pod takhle malejma watážema celkem jede, ale bejt tebou bych zainvestoval 150 do těch větráčků!
to je v pohode, lebo povodne som chcel dat iba jednu do stredu ale nakoniec som sa rozhodol pre dve, a navyse uz by to prekracovalo moje hranice a moznosti. a aj tak tam bude ten scrog a budem ich aj tak davat, ako ja budem chciet, a nie tak ako budu chciet ony .
No ale chcem sa spytat ci je vobec potrebne a dobre hnojit aj ked su v takych malich kochlikov. ci im to nahodov neprepali korienky.
jojo, tu tvoju krabicu som studoval niekolkokrat .. no a s tymi vetrackami este uvidim, mozno supnem jednu medzi tie svetla na odtah a tym sa tam spravi aj prievan, takze bude aj maly ofuk.
je tam aj dost teplo, nejakych 28-30 stupnov ale vlhkost je min. 100% lebo su zarosene vsetky kuty a zhrdzavene vsetky klince.
Vlastne mne tu uz prdli dokonca 2 usporky!!!
ale vzdy som ich dal reklamovat takze som netratil nic zatial.
Diki MDe_, vyriesil si moj problem vypalenych ziariviek.
takze odtah je nevyhnutny. Zajtra idem do mesta na jeden vetracik .