Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže otevírám tohle téma, jelikož jsem zaplatil 80 kč, a tak bych chtěl at mi s tím pomůžete, protože chci stavět nový box, ve kterém chci použít profi stínidla blockbuster nebo magnum XXXl, podle všeho nejlepší na trhu, bohužel s tím má zkušenost jen jeden člověk.Tak snad se najde někdo kdo má s těmito stínidly taky zkušenost.
Nejlepší stínidlo = žádné stínidlo! Vertikál rulezzz!
A jestli chceš něco vědět o vzduchem chlazených pokličkách, tak si projdi ICmag, kde to používá 90% lidí..
Chápu že vertikál já lepší, ale neosvítíš tolik rostlin přece?protože ti světlo zabírá plochu boxu 90cm2 takže ti ubyde prostor. za 80 kč jsem čekal více
U vertikalu se ti naopak zvetsi osvetleny prostor a maximalne vyuzijes lampu.. Taky velka vuhoda vertikalu je, ze nepotrebujes vysoky pocet rostlin, k dosazeni velke urody, protoze od spodu nahoru mas same tzv. vrcholovky a skoro zadny popcorn.. Taky se mnohem lepe chladi.. A jestli chces mit opravdu velky vynos, tak VSOG je jasna volba..
Tady to stinidlo bych volil mozna tak na leto do matkarny, abych udrzel vysokou vlkost.
NORM: Me u vertikalu přijde na hovno, že kytky nejsou osvětlovány zezhora, určitě to na ně má nějaký vliv, který by se mohl zařadit do kategorie "stresorů" a z tohodle hlediska jde IMHO výnos dolů.
pri vertikalu, rostou kytky jinak, nesnazi se letet na horu kde nic nesviti, ale pomalu behem rustu nataci budouci palky za svetlem, dale pak, jak se zacnou v palicky nafukovat, tak i tou vahou se nakloni vrcholi blize k lampe a tak krasne dojedou..
A u vertikalu(kdyz ho nedela uplny debil), tak je porve vynos minimalne stejny jako u jeho horizontalu, a dale uz se jenom zvetsuje;-)