Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,ja myslim ze nejvynosnejsi auto odruda je AutoMazar.Sam ho mam,ale podle vseho co se o nem pise(rekord 205G rostlina) je to jasna volba.Az me dozraje cca 14dnu,muzu ti rict presne kolik.
Deimos
,OUT 29.března až 30.června
z 5 kytek sklizeno celkem 290g z toho 60g vyhozeno pak pro plíseň
jedna kytka měla dokonce 102cm výšku - 120g celkem
nehnojeno pouze hlína s kompostem a při květu booster TOPMAX
Původní příspěvek od Zbyněk Zdarec,ja myslim ze nejvynosnejsi auto odruda je AutoMazar.Sam ho mam,ale podle vseho co se o nem pise(rekord 205G rostlina) je to jasna volba.Az me dozraje cca 14dnu,muzu ti rict presne kolik.
první grow sem zkusil af royal dwarf 2 kusy od rqs, rostlo a kvetlo to pod 250w hps a z každé kytky bylo okolo 30g. výška byla okolo 70cm. at to roste pic
5X sweet skunk / Sweet seeds
6,5 litrový květináče
250w sodík
Hnojeno Sadou Biobizzu
Průměrná vejška 60 cm
výnos 28, 49, 58, 35 a 65 gramů. Cca 230 g a pár spodků. Každopádně
můj nejlepší AF počin pod dvěstěkoulí.
Sviceno 18/6 stylem start-cíl 79 dní (porod-sklizeň)
Slunce v duši
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
Minulej rok na balkoně:
Royal Creamatic 15l květináč - 51g
Royal HazeAutomatic 25l květináč - 49g
Royal Bluematic 15l - 50g
Sugar GOM 15l - 35g - Byl přesazovan z 1l květináče
Moham RAM 25l - 35g -Byl přesazovan z 1l květináče
Pandora 25l - 63g - také přesazovaná
White Widow Auto(dinafem)- 2kytky do 15l -25g dohromady ty byly sazeny az začátkem července tak asi proto tak málo.
Dohromady 308g
Krom odrůdy záleží na způsobu pěstování - osobně si myslím, že nejlíp je jim v křoví mezi kopřivama, kde mají vláhu a polostín. Jinak u mě vedou AF od DP. Nejvíc asi SnowStorm II. Hodil sem ho na guerillu k lesu do kopřiv, nemohl jsem se o něj starat, takže rostlinky jeli bez hnojiv a závlahy. Dokonce úplně zarostli kopřivama, takže sem je nemohl najít při sklizni. Bez toho všeho bylo cca 50g z jedné kytky a zhulovalo to jak lampa. Akorát chuť nic moc, takový nahořklý to bylo...
2x auto AK47 od Joint Doctor, 25-35g na kytku, cca 10-15g jsem diky plisni musel zlikvidovat. Chut tezka zemita, ale za chvilku tak po pul hodce docela vysmechy...
Maximum jsem měl z odrůdy DEIMOS jedna kytka měla 102cm a těžce obsypaná květy výnos po usušení 120g !!!
Druhá velmi solidní malá caa 60cm ale samý květ Pakistan Ryder 50g sušiny !
Pak byli Black Jack po 30-40g