Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- tuto kytku jsem nechal dozrát podle doporučení matkaře tak, aby nepřezrála, přesto je velice silná, sedativní a dává prostor člověku sama pro sebe, není do společnosti, jen pro velké mazáky
- chuť je po jahodách, výborná, nekope a neškrábe, dým těžší, ale v pohodě
- přes to, že jsem tomu topil 6 koulí na konci, není to výnosná odrůda, kvalita jej ale nahrazuje dostatečně -> 280 fíků
- stavba kytky a tloušťky stonků, byly silné a vysoké s malými šiškami v celé koruně bez výrazně větších topů, vrchy jsem zhohýbal kvůli srovnání výšky
Ahoj. To už je hotové, seknuté. Díky za káčka, a že to někdo sleduje Když se poštěstí, doplním to o sušinu. Smoke report těchto modelů jistě každý zná, kdyby ne, doplním.