Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže z nudy a ze zvědavosti jsem se rozhodla pokusit se o selekci (VENKOVNÍ)Amnesia haze píchlou Mazarem.
Celkem bylo použito 522 semen Ah*M. Semena klíčena a vybírana v 24 a 48 hodinopvem cyklu.
ps:na první fotce je uveden otec jk ww . chybička při psaní
semena jsem měla své tž investuju jen čas a hnojky hledat budu stavbu kytky,produkci thc, atd viz prvni foto. uvod.Spíš se zaměřím na poměr procent u každého posouzení .jen nevím jak zachovat bezprašnost .kvuli náhodnému opíleni .Jinak amnesku moc na out ostatní nedoporučují ale min. rok byl defakto na dozrání v pohodě.
Včera opět vytrháni samci .Celkovy počett samcu až ke konci .
Celkovy stav kytek 122 kytek.
Nějaké aktualní fotečky z placu 24řek >celkem dost povyskočili co do vyšky.
chci se zeptat na to jestli ty hermíny jsou ze stejné matice...jestli jo tak je velká pravděpodobnost že z těch holek budeš mít postupně také hermíny jo pozor na to...
auroraindika: nebála bych se.. že by ostatní kytky zhermněji možná nějaká ještě ukáže gule ale s tím se počítá .postupují vždy jen favoriti ostatní necht třeba zhyne )
Škoda že jsi je nevyfotila všechny (všech 180kusu) rád bych viděl takový mega pole , pokud jsi jich tam tolik opravdu měla.. na fotech vidím vždy jen pár kousků.. Navíc pokud favority vybíraš i podle stavby rostlin, tak nevím nevím, takle nahuštěný na sobě, z toho nic moc nerozeznáš, každá bude vytáhla jako prase.., kdyby měly lepší podmínky určitě by vypadaly jinak a výběr by byl lehčí(lepší). Jsem zvědav co z toho vzejde..
gremlin: všech 180kousku tam už dávno neni... na videikách je 28 kusu 24řek jinak v 48 čkách je ještě dvašedesát kousku .Právě že jsem chtěla dát všem stejné podminky proto jsou 24ky na placu1 a 48čky na druhém.No ani nemužu říct že bych nechavala jen ty velikány spíš od každého phena něco.
Jinak po sklizni to celé nějak shrnu a vyhonotim (celkově)