Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauvec groweři, tak jsem se po pár letech zaregistroval, jsem tu nově od včerejšiho data. Chtěl jsem se také podělit o můj pěst, co mám na balkoně tedkom momentalně v pokoji za oknem.
Kytka: Orange Bud californie (fem.), poslední semínko z minulé úrody, kterou mi samozdřejmě na zahradě ukradli.
Sluníčko: mám v pokoji od 14h do večera. Jinak když ráno svítí tak přemísťuji do Obyváku kde svítí od rána do 14h
Doba: roste 18dní v růst
Dále už nevím, co bych napsal. Zatím
Jen že zítra si jedu pro hnojky značky BioBizz Grow+Bloom
jsem dneska přišel domů ze školy a našel jsem kyti takhlens , tak jsem jí hned zalil, ale už nestoupla tak jsem jí podepřel špejlama snad to nebude mít nejaký vliv na růst
jsem dneska přišel domů ze školy a našel jsem kyti takhlens , tak jsem jí hned zalil, ale už nestoupla tak jsem jí podepřel špejlama snad to nebude mít nejaký vliv na růst
A dneska jsem nakoupil to slibovany hnojivo, doufám že není nějak špatný, protože každy ma jiný názor a já chtěl zkusit neco nového měl jsem od Plagronu
Jo to jsem chtěl taky, ale nechci jí stresovat, kolik je tam maximalních přesazovaní aby ti nestratila výšku ? četl jsem že po třech to už jde poznat... mám pro ní finalní květináč 11l, a ted jdyž je zalitá tak to nema cenu přesazovat ne ?
Já bych počkal až vyschne .. chtneš prstama kytku a hlinu prstama a převratíš .. prostě zasadíš kytku i s hlínou do velkého a tím ji nevystresuješ .. Navíc času je dost takže i tak by se otřebala. Ale pro balkon si myslím že 8l by stačilo at nemáš na balkoně křak jak prase .. v takovém květináču dokáže hodně narůst ..
Ale pokud to ukočíruješ a budeš střihat a ohýbat tak kldně to prdni do toho 11l .. je to všechno o balkonu jak ti tam svítí sluníčko .. pokud méně tak se ti potáhne nahoru jak blázen .. Když píšeš od rana do 2 odpoledne tak to se ti asi potáhne .. ideal je od těch 9 rano do zapadu.
No já jsem to třihal každým rokem fim technikou tu asi taky ted udělam jak to přesazdím pač má už 3 bo 4 patro tak bych to asi stříhl, a pak jsem si udělal minuly rok na to kroucení z vršku od flašek takovy zohýbadla jak někteří si koupili takové bílé... no a nevím jestli já mám pořad přenášet bo ne... za chvili beztak nebudu moct, pač by to každy viděl, a ted nevim vubec kolik je povoleno mít kytek bo vubec...
Není kde spěchat s tím hnojením na tak malou kytku a ještě když je přesazena do nové hlíny tak živiny má,hned po přesazení se hnojit nemá,utrpěla šok i když si jí dobře přesadil počkal bych tak dva týdny.Méně někdy znamená více.