Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj koupil sem Tropf Blumat a chci se zeptat jestli s tim nemate nekdo zkusenosti.Mam to v kokosu zapichany 2 dny a dneska sem trosku povolil kohoutky protoze kokos by mel byt furt vlhky jinak sem ho zalival kazdy den pred zhasnutim.tam jestli s tim nekdo uz delal byl bych vděčnej za jaky koli INFO Diky.
Mel bys to mit nejakou dobu ponoreny, aby se koliky nacucaly vodou a nebyl v nich zadnej vzduch. Pak to pichnes do poradne prolityho kvetinace a postupne utahuj az to prestane kapat. Ze zacatku jsem si daval pod kapatko kousek toaletaku, abych mel jistotu, ze to maka.
Pokud mas obavy, ze ten kolik vyschnul, tak celou proceduru opakuj.
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
to dadanek..dik vypada to ze to maka akorad sem to podle toho navodu nedotahoval u ty 2 znacky jak pisou prolejva se to aspon castejs ale nic vevityka skrz kvetniky takze zatim super
Hele, je to uplne v pohode. Vodě jen upravíš ph (dle mé zkušenosti radši ještě nižší-třeba 4,7-5, když to má bejt třeba tejden o samotě, vždycky mi to ph s časem stoupá, možná jen u mě ). Musíš ale mít nádrž asi metr nebo půl nad květináčema, páč to kape samospádem (nepotřebuješ el.). Jak se to šteluje se dočteš v návodu. Chce to fakt naštelovat poctivě, když to uděláš napíču, tak ti kytka uschne. Jinak neni problem. Fakt mohu doporučit http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=455378