Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuz, mas pravdu! Je to opravdu silnej model, hodne masivni high (take no prisoners). pred rokem jsem ho pestoval (greenhouse seeds) a myslel jsem si ze nic silnejsiho a kvalitnejsiho uz neexistuje ale pak se mi podarilo sehnat PLANK (Santa Mariu) Jako NH prirovnavas k LSD tak tohle bych ja prirovnal k Xtc. Velmi enrgizzzzing efect, hodne dlouhe high ale hlavne Tenhle model nema co se tyce venkovnich pestovani konkurenci. Mrknete na info a fotky na http://www.nomercy.nl (Hlavne ta hlaska ze model preziva uz 15 let pouze klonovanim). " According to Cees this plant reveals unknown depths within the sexual experience."
Dario mrkni do PM, tenhle model sefuju uz pekne dlouho a ne a ne na nej narazit. Jednou jsem ho kouril v Amstru a mas pravdu je to THE BEST! Nevilles Haze je take moc v pohode ale ja moc neholduju Haluzim, radsi happy-energy modely a Plank takovej je. DOufam ze se nejak domluvime. Predem diky za odpoved Horymir.
to maharsi
se trochu rozepis kde jak atd se da prijit k seminkam NH
urcite to zajima vetsi spektrum ctenaru dik
to Dario
sem si zrovna rikal ze bych mel zacit outdoor s dobrym modylkem so way do not I try ten nejlepci haha.PLANK
takze esi neco zbyde v tom unoru tak bych taky vzal
cus azbest
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
hmm, no ty kravo, to zni moc huste, tendle model.
Ja si rikal, ze to ais bude kotel, kdyz to u nirvany stalo 40 a vsechno ostatni 15.Ale tohle sem teda necekal!
ti jo ja bych si ten model taky přal i kdiš sem ho nemel ale viskousel bich ho rad kdes to čtu tolik chvali na nej tak se mi zbihají sliny
cuz a mejte se tim
Původní příspěvek od Maharsi Ahoj.
Říkalo se o NH, že je to největší psycho na světě.
Greenhouse to ještě před dvěma lety prodával.
Byla to ta nejdražší odrůda co šla sehnat.
Nevýhody - v indoor menší výnosy.
Dlouho kvete.
Výhoda- Nejmohutnější mimoprostorový stav jaký můžete z trávy mít. Připomína to LSD. Smysli se zastavý.
Stav trvá a trvá a trvá. V mém případě to bylo den a půl (36hod.-Po jednom pořádném prásku s vodárny)
Neřešte modely, výměny atd. toto je konečné řešení.
Nebude toho moc, ale ...
KcBRAINS za našich 450Kč+poštovné nabízejí 10semínek
NHxkc606 což je Killer modl.
Doporučujou 3 rastové ze dvou!!!!
A bylo ticho, ticho, ticho a padal sníh. Nebo Šutry?