Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo genetika nema chybu tedka to vipada uz zase o neco lepe co nevidet sem pridam dalsi foto...jinak teploty den 25-28C vlhkost nevim mam tam jenom obycejnej teplomer a noc 22C zdar enemy
Zdar.
Taky jedu WW, zajímalo by mě odkud ji máš, jsou prý mezi něma dost velké rozdíly hlavně na výnosu a kvalitě kuřiva. Já ji mám od greenhouse seeds a zatím to vypadá dobře.
noo uvidim noo taky sem zvedavej kolik toho bude valim tedka uplne prvni kolo ale pocitam tak nejmin slusnech 150g co bude na vic tim lip ale lepsi je pocitat min nez vic a pak byt sklamanej...jinak to dneska asi naposled zahnojim a pak uz zacnu proplachovat uz aby to vyselo nemuzu se uz dockat:-D