Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ananás:
3 ks vypestované z kúpeného ananásu, všetky staršie ako 3roky, doteraz im nebola venovaná pozornosť ...idem vyskusat jablkovu terapiu (vid tuffgong1 a jeho zahradka)
10.1.2011 - Zasadil som exotické ovocie + eukalypty (z kazdeho 2ks)
Chili uz rastie dlhsie (vid foto) , datum si nepametam(ale bolo to asi 2 tyzdne pred vianocami)
Tesim sa az to vyrastie
Pôda : Substrát pre izbové rastliny a na spodku keramzit.
Do not drink alcohol and drive, take LSD and teleport
Ahoj all ! Dik, ze aspon nekdo sa pozrel na moju skromnu zahradku
praveze neprisvecuju , protoze nektere ty semena dlho klicia (napr. banan ) a mam nejake semienka v zalohe , keby sa to nevydarilo a ked bude treba mozem trochu prisvecovat , ale mam doma len 1x 15W cfl (jednu sem rozbil )
Rastlinky som dnes trochu vystresoval kazda z nich ma novy domov (podu pod nohami, ci skor pod korenmi) , tentoraz kazda svoj vlastny- dnes sa presádzalo. Do samostatnych domov som presadil aj vsetky 4 liči, maracuyu a aj malý Eukalyptus. Dufam ze sa im paci. A teraz ta vacsia zmena, znovu som postavil box s 15W CFL a odteraz idu rastlinky na ziarivkove svetlo 18/6.
Šiitake česky houževnatec jedlý (Lentinula edodes) je jedlá houba původem z východní Asie. Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. (zdroj: wikipedia.org)
..kupil som drevene koliky naockovane touto hubou. Očkovanie dreva prebehlo dnes .
..dosla dalsia varka chilli a tak tu uz mame druhy :
Habanero Orange
Habanero Chocolate
Tepin Wild
Scotch Bonet
Jamaican Red Mushroom
Heart of Soul
Ring of Fire
Long Cayenne Thin
Chinesse Chilli Pot
Golden Cayanne
Bolivian Rainbow
Vietnam Yellow
Red Fresno
Bolivian Rainbow
Bulgarian Carot
Black Hungarian
Chiltepin
Red Cayenne
Jamaican Yellow
Satans Kiss
..takze celkem 20druhu
Zdruf, rýchlo rýchlo aktualizáciu , som hlavne zvedavý na chilli a shii-take. Tiež rozbieham aj chilli grow, no nieje čo fotiť zatiaľ a určite pôjdem aj do šampiónov alebo shii-take (ako sa vlastne očkujú, resp. pestujú tie huby?). Budem sledovať.
no , aktualizacia bude čoskoro , uz som myslel ze to tu nikto nesleduje.. očkuje sa to tak, ze do dreva vyvrtas diery, do ktorych nasledne zasunieš tie drevené koílky.. (všetko najdes na nete, je tam vela navodov) .. na zahrade mame uz dlhsie hlivu (naockovanu do kmeňov) a tá už aj rodila, a hliva nádherne voní .. šampióny som neskusal, ale časom mozno aj to bude