Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás přátele,
při projíždění Groweru jsem narazil na Návod na stavbu Mobilního Boxu 100W od člena g_man před kterým smekám, jelikož jeho výtvor je opravdu umělecký skvost a né náhodou se sním dostal do síně slávy.
Po zhlédnutí jeho threadu a návodu jsem se rozhodl pro stejnou verzi jen z jinou watáží...
Dovolte tedy, abych vám představil svůj projekt
"150W coco & drip HomeMade V-SCROG "
Světlo: 150W sodík květ
Substrát: CoCo
Odtah : PC větrák 12V
Přítah: Pasivní
Genetika: Orange Bud 6ks
Hnojky: Argo : Rosea N-P-K 4.0%-6.0%-7.0%
Rozmery: vyska 70cm sirka nahore asi 55cm v prostredku asi 70cm
scrog ma prumer 33cm vyska 40cm.
Takže to by bylo asi vše jak je už v titulku zmíněno jedná se o 150w V-SCROG podle mě jedna z nejlepších pěstebních technik.
orange bud je v 3,5l květináčích s coco substrátem. Cele zavlažování je řešeno pomocí DRIP systému "HomeMade" jinak o
závlahu se stará čerpadlo o průtoku 500l/1hod.
Minule kolo sem jel 400w 12ks orange badu a bez filtru a po přepnuti vyletěly 60čísel.. nerad bych aby to přerostlo tento box jedu prvně.. toto kolo bude pokus omyl..
jinak květinače 3,5l a filtr neřeším..
no ta 400w byla v cooltube.. a 30cm nad vrcholky nevim čímtoje ale od te doby mam stoho respekt jak ti to přeroste a už nemáš kam ohýbat .. jinak lampa se me rozla o půl páte tak nastavím hodiny at to svití o pár hodin dele.. jak říkam toto je moje první mini kýblové pěstováni.. tak dík za rady..
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow a je to bezpečný mít zasůvku v boxu kde máš zvlhčovačku? podle mě moc ne, mě se nedávno stalo že se mi v pokoji vylila voda, já jsem špatně vyždímal hadr , hodil ho na topení a pod nim mi vedla zasuvka k boxu a i zapojenej počítač. a nakapalo pár kapek do zasuvky kde byl komp a začlo to tam pěkně syčet :-) podlě mě by to chytlo kdybych to nevytrh a nevsušil rychle
Koukni pořádně to je bezpečnostní zásuvka ona má spětné klapky.. tam kde se dávaji koliky tak jsou červené blány ktere jsou proti vlhkosti
Jinak můj HomeMade drip je vyroben z akvarijnich hadiček "průhledných" a aby nedocházelo ke strátám tlaku hned na začátku je T "roztrojka" tudíš jde voda do obou stran soušasně a na konci se okruch uzavíra nad každym květináčem je další roztrojka s které vede 5cm hadička a nani kapilara s ktere odkapává cca 1dc za 50s čerpadlo je připojeno na hodiny a tim padem jim mohu dat kolik zavlahy chci a nemusim být v ten den doma.. jen nastavim na hodinách a čerpadlo se samo spina...
to jsem zvědav držim palce já už u toho ob mám sem tam oranžovej chloupek postřikuju to phytaminem 2* do tydne a je to best ty palice zhoustnou jak svin a jedna dávka vyprchá cca 3 dny zkus to taky nebudeš litovat
Původní příspěvek od Klamath ahoj, ja bych to taky na rustu jeste chvilku nechal. kdyz presadis kytku a prepnes, tak se zastavi rust korenu. jinakpekny hodne stesti
neboj na rustu to nechám cca měsíc už mám v tom jasno
tak aby ti to pak zase neprerostlo , kazdopadne urcite se to da dobre zapljetat....... mistecko volny tam nejak najdes . Uz se nemuzu dockat, jedu to samy, ae nepojedu kalfas, ale normalne room malinkatej
zasuvka už je obalena folii aspon neco jinak budu ty kitky zapletat po směru hodinových ručiček takže 1kitka po zapleteni bude mít třeba 170cm budu ji motat doboku pořád