Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus hezky si zaplnil prostor po 14 dnech na rustu je to až neobviklé že v hlíně se to takhle rozjede budu sledovat jak se s tím popereš poněvač ted to ještě pěkně bude sprintovat
Diky kluci. Taky cumim jak puk jak to jede. Pocital jsem tak s 21.dny rustu, no ale kdybych to dodrzel, tak by byl plnej komplet darkbox :-) Taky to muze byt hnojkama, nebo genetikou, a v posledni rade mnou :-) No a v kombinaci vsech kriterii jsou z toho dva tydny rustu :-)
on jak chess tak critical mass jsou letci takže svoji práci udělala genetika ale i tak to je dost rychlé a ještě toho tam bude oba se po přepnutí pěkne táhnou
Mam tu par BUD SHOTTU. Kytkam posledni dobou zacal chybet dusik, tak jsem jim zacal nakladat jeste rustovkou 2ml\l. Zjistil jsem, ze domenka ze dva nepopsany rizky jsou WR je spatna. Obe kytky zacaly nasazovat kvet o par dni pozdeji a celkove jsou pozadu. Jsou obe sativoveho phenotypu. Myslim ze jedna je Jack Harrer a druha Mountain Jam (mel jsem ho minule a vypada skoro stejne a jacka mel kamarad, kterej vypada taky celkem podobne, jeste je nebudu prezentovat) Teplota je 28 DEN, 22 noc. Vlhkost je DEN 38, NOC 43
Ostrihany spodky, ostrihany listy zabranujici prostupu svetla na okolni palice. Musel jsem nejak vymyslet, jak podeprit kytky, i kdyz jsem zapichnul do kvetniku spejli a privazal vetev, stale palice padali. Tak jsem to poresil povesenou spejli....viz obrazky.
Takhle to vypada cely, spatne jsem zaplnil plno mist, pocitam s malym vynosem, ale i tak doufam ze z toho 250g bude. Palice se cukrujou a doufam ze jeste nabobtnaji.
CHEESE je asi nejhezci, ma nejkompaktnejsi palice, hodne se vytahnul po prepnuti oproti ostatnim modelum. Palice opravdu dlouhy a kompaktni avsak ne nejsilnejsi. Ma hrozne slabej stonek.
CRITICAL MASS je takova tradicni kytka, nic novyho pod sluncem (vybojkou). Ma nejtlustsi palice, hodne oroseny. Avsak na cely vetvicce je pouze vrchol a pod nim nic.
SAGE.....co napsat? Tak neco mezi criticalem a cheesem :-)
Hodne indikoidni, palice stredni, vic listnaty, ale ne zas tak moc :-), priskyrice taky tak akorat........stredni modylek.