Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Slovo na úvod:
Tento príspevok ako ani ďaľšie nenavádzajú k výrobe a predaju omamných látok a drog. Slúžia len ako príklad na postup pri pestovaní lekárskej marihuany a tiež na získavanie informácií o správnosti týchto postupov, a na obohatenie sa o užitočné informácie. Konečný produkt bude použitý na lekárske účely (výroba masti, konopného výťažku).
Všetko zatiaľ ide ako má... klíčivosť bola 100%, všetky 3 kytice sú zdravé a skoro na chlp rovnaké. dám Vám sem postupne foto ako to išlo od začiatku...
Jediné čo ma sere je vlhkosť, je dosť nízka kedže zvlhčovačku nemám , tak som tam aspoň všade rozmiestnil kadejaké misky a mištičky z vodou.
31.12.2010...
už sa to rozrastá, presadil som to do konečných 2litrových kvetníkov, koreňový systém bol už pekne rozrastený, stále zalievam len vodou s rootfast-om a upravujem ph na 6,2
foto z 11. dňa rastu
dnes som to prvý krát zahnojil. Dal som 1,5ml /l vody biobizz grow a 1m/l vody AH enzymes+, samozrejme už som vysadil rootfast, nakoľko korene už vykúkajú s odtokových dierok na kvetníkoch.
Jasné skoro by som zabudol že som to aj zastrihol, snažil som sa o FIM... tak uvidíme čo to dááá...
Inak úsporky sú pekne v jednej rovine asi 6 cm nad vrcholkami, rastliny vyzerajú nádherne a zdravo.
Pozerám že nikto nič, žiadne pripomienky, žiadne otázky...
takže dnes po zvážení situácie som sa rozhodol že toto je ich posledný deň rastu, myslím že už sú pripravené na kvet ale hlavne sa bojím nechať to rozrásť aby som to potom skrotil, bočné výhonky sa dostali na úroveň tých čo vyrástli po zástrihu takže zajtra prvý deň kvetu...
svetlo im dnes skrátim o 2 hodiny na 16, bude nasledovať 9hodinová noc (preto že posúvam aj východ slnka o hodinu neskôr) a potom už normál kvetový režim 12/12
svetlo nechám aj na kvet blue(rastové)6400k vymením len postranné úsporky (momentálne 2 x 20w 6500k blue) za kvetové 2 x 30w 2500k red a to z dôvodu dosiahnutia čo najmenších rozostupov medzi poschodiami...samozrejme tak to bude len na prvé 4 týždne, potom už normálne vynemím aj plug and grow úsporku za kvetovú
túto inšpiráciu mám z grower-a hneď z úvodu kde bol test kompaktných žiarivkiek...proste to chcem skúsiť.
...a ešte celkový pohľad do záhrady...viem že priestor nie je zaplnený tak ako by mal, ale vravím že si to nechcem nechať prerásť cez hlavu a myslím že prvé 2 týždne kvetu to ešte pekne rozťahám a vyplním...
Takže...
pomaly sa to rozrastá, na listoch sa objavili nejaké škvrny (akoby priesvitné ) bojím sa či to nie sú slivušky, ale tak hádam nie.
Inak sa nič nedeje akurát že som tam už dal plug and grow red, takže odteraz plnohodnotný kvet.