Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pls, pánové a dámy potřeboval adresy co nejvíce grow shopů v Brně a ostravě, páč kamarádi se u mě podívali "do skříně" a asi chcou něco koupit či co tak nebuď labuť a pomoz....
Nejlepší v Brně se mi zdá Hornbach na sustráty a hnojiva a květináče,světla mají na Hybešově ul.,semena ve spodním traktu(ale je to firma Seeds se kterou asi nebudou moc dobré zkušenosti) a všechno a nic mají v growshopu vedle Moulin Rouge(mezi Kounicovou a Veveří).
to chces rict, ze se u nas (v Brne) daji koupit seminka normalne v obchode? To cumim, myslel sem, ze nejblizsi seedshop je ve Vidni.
Vidim, ze sem dost mimo. Nevite nekdo, jesli se daji koupit jeste nekde jinde v Cechach? Brno mam dost z ruky
Roman Dirda:hele,hele jak to je s tema semenama v Brne?ňáký další info by se moc hodilo!!páč něco jako,že se daj sehnat seeds v Čr to jsem fakt ještě neslyšel ...
Když jsem tam posledně byl tak měli 2(nebo jeden?) modely(Havaj skunk nebo jak),ale prej budou mít před sezónou výběr.Ještě se tam stavím a poreferuju.Cena byla kolem 400-500(Říkal že za 10 semen ale myslím že firma Seeds balí po pěti)
romane diky za info jak budes vedet neco novyho tak urcite dej vedet ..
daji se zjistit nekde blizsi inf. o firme Seeds??jsem z toho uplne vedle semena v ČR nebo uz to funguje dele?...
Někdo mi tvrdil, že semena mají i v Growman Plains v Praze na Bořivojce, ale sám jsem je tam nesháněl (řízky z Groweru jsou lepší ). Ale prý jsou pěkně předražený.
Jesli jsi myslel řízky z Growru, že jsou předražený? To bych teda neřekl. Kilčo za řízek není přeci zase tolik. Když koupíš semínko standartní tak tě víde cca 60 Kč a nevíš co z něj bude. Když by jsis přivezl řízek třeba ze Švajcu, tak jak někdo psal v galerii tak dáš za řízek 220- 660 Kč. Tak si myslím že to není drahý ne?
Byl jsem se zeptat ve Scandalu ve Spodním traktu na ty semena.Teď nemají nic,až po Novém roce dostanou modely z Vídně(asi přímý dovoz).Lidi chtějí hlavně White widow(Bílá vdova),která však podle vedlestojícího typossa moc nefunguje.Ta značka je prý taky sračková,ale ohlasy od pěstitelů zatím nejsou.Zkusí nějaký obchodní zastoupení(?),to ale není jistý.Taky si nejsou moc jistí legislativou(to asi nikdo).
Závěr-uvidíme po Novém roce.
tak mame novej rok ,,,pomalu se pripravujeme na sezonku,tak kdyby byli nejaky dalsi info obout seminka v cecach sem s nima.
to Roman
pro mimo brnaky bys moh uvest presnou adress toho shoppu se seeds v brne dik azbest
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
Co se kuřáckých potřeb týče, tak bezkonkureční je obchod shanti pod hlavním nádražím. Dá se tam nakupovat jak přes internet, tak i osobně, bohatý výběr papírků, fajek, bongů atd. zde je internet. kontakt. http://www.shanti.cz/
Ten Spodní trakt je na ul.Jánská(kousek od nám.Svobody)
v bývalým elektrodomě,kde mají teď zboží Vietnamci,sejdeš po schodech dolů a najdeš obchod Scandal,kde je otevřeno málokdy,většinou kolem poledne a tam ti možná prodají šitový semena od firmy Seeds dovežený z Vídně.
Vřele ti doporučuju zajet si za 270K na zájezd do Vídně a na Kirchengasse je Bushdoctor kde mají výběr semen přímo z ledničky