Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak už jsem psal, tři týdny byly v malých květináčcích, aby se pořádně zakořenily... A teď jsou týden ve velkých.. Já nikam nespěchám...
Držím se pravidla- lepší příjít o první dva týdny růstu, než přijít o všechno ve 40 dni květu.... Zatím jsem nehnojil, malý kyti toho moc nepotřebují a před týdnem dostaly 10litrů nové hlíny, tak ta musí ještě nějaké živiny obsahovat.. Ale asi jim dnes něco dobrého dám...
Pevný termín na přepnutí na květ určený nemám- říkal jsem si, že tak 2 týdny je ještě nechám na růstu... Ale nevím, kdyžtak poraďte... dík
Máš to pěkný!
Ony se pořádně rozjedou po přepnutí. Teď je zastříhávej, ohýbej a tvaruj.
Tyhle se v květu vytáhnou o cca 2/3 výšky
Hnojiva jim klidně dej.
Vypadá to pěkně Jenom být tebou, tak do příštího kola bych zainvestoval pár korun navíc na kvalitní půdu a možná na lepší stínidlo Hnojit bych už začal.. Ta na pokojové rostliny není moc předhnojená.. Držím palce
Ještě doplním, že jsem pro roztažení kytek do stran použil špejle- jak je vidět na fotkách..
Výšku kytek držím na 15 až 20 cm. Na šířku zabírají už skoro celou skříň..
A plánuji, že je za dva dny- po 40 dnech růstu přepnu na květ.
Nebo co si o tom myslíte?
Nazdo,
hod sem nejake fotky, chcem to vidiet Pekne kricky. Ja som ich nezastipoval. Mam trochu menej miesta a viac kvetin. A chcel som ich sundat do vianoc bo idem prec. Uz som sa zmieril s tym ze to nedam. Mne sa vytiahly raz tak vysoko. Z 27-35 na 55-70. Tusim to aj sedi presne
Som zvedavson.