Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
bylo mi doporučeno, ať si zde založím téma. Hlavně bych potřeboval poradit kdy přepnout na květ, protože to sám neodhadnu, ale uvítám všechny rady zkušenějších
díky za pomoc
mám kytičky 19 dní, 20cm, 4l květináče, od semínek-hindu kush-indica, hlína biobizz LIGHT-MIX, světlo 400w sodík, 35 cm nad květinami, vlhkost 50% teplota přes světlo asi 26 stupňů
ty jich tam mas jenom 5? pocitej s presazenim do vetsich aspon 6.5l. nech je dostatecne dlouho na rustu at krasne vyplnis pestebni prostor. pokus se zvednout vlhkost, neni to extremne dulezite ale kytky budou mit radost. na 4kilo bych se jich nebal dat vice. dodrzujes zakon co
Máš zvchčovačku ? Já bych doporučoval vlhkost kolem 80%, na růst by ti stačila 250W MH, teplota 35 je celkem hodně, 30 na rustu je podle mě kritická teplota.
ty jich tam mas jenom 5? pocitej s presazenim do vetsich aspon 6.5l. nech je dostatecne dlouho na rustu at krasne vyplnis pestebni prostor. pokus se zvednout vlhkost, neni to extremne dulezite ale kytky budou mit radost. na 4kilo bych se jich nebal dat vice. dodrzujes zakon co
aha...a kdy bych měl asi tak přesazovat? a jak je to s hnojením a svícením při přesazování? jj dodržuju zákon ale později jich tam dám víc...
a jak je to s tím vyplňováním prostoru? to je jedno kdy se to přepne na květ, záleží jen na tom kdo má kolik místa?
citace:
Máš zvchčovačku ? Já bych doporučoval vlhkost kolem 80%, na růst by ti stačila 250W MH, teplota 35 je celkem hodně, 30 na rustu je podle mě kritická teplota.
boužel zvlhčovačku nemám, snažím se zvlhčovat ručně, ale přes 50% se nemůžu dostat...nemůžu u toho celej den stát a zvlhčovat...a teplotu mám 24-27 stupňů ale víc ne
Původní příspěvek od olle3 aha...a kdy bych měl asi tak přesazovat? a jak je to s hnojením a svícením při přesazování? jj dodržuju zákon ale později jich tam dám víc...
a jak je to s tím vyplňováním prostoru? to je jedno kdy se to přepne na květ, záleží jen na tom kdo má kolik místa?
no jak jim nebude stacit 4litrovka. koreny budou pekne prorostle komplet v techle tak presadit.
po presazeni je poradne zalej, ja kdyz se mi chce pridam neajky roots na koreny. prihnojit taky muzes pokud to vyjde na stejny den co hnojis. svetelne hodiny jsou stejne, jen presadit.
s tim vyplnenim mista, procti treba tenhle thread :http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49013
proste zohybani, lamani, uvazovani, zastipovani...... a nech to fakt delsi dobu na rustu at se pekne rozrostou. jaky mas rozmer skrine?
no jak jim nebude stacit 4litrovka. koreny budou pekne prorostle komplet v techle tak presadit. po presazeni je poradne zalej, ja kdyz se mi chce pridam neajky roots na koreny. prihnojit taky muzes pokud to vyjde na stejny den co hnojis. svetelne hodiny jsou stejne, jen presadit. s tim vyplnenim mista, procti treba tenhle thread :http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49013 proste zohybani, lamani, uvazovani, zastipovani...... a nech to fakt delsi dobu na rustu at se pekne rozrostou. jaky mas rozmer skrine?
rozměr skříně: 100x100x200
a ještě mám dotaz na to hnojení... psal si KDY hnojím... já to dělám tak že jsem si nalil hnojivo do vody a zalévání a hnojení je v podstatě to samý... prostě to zalévám hnojivem dělá se to jinak? jen se ptám
to jeste nic nemas chlape ja to mel taky ty listky se sice nespravii ale stejne ten spodecek ostrihasjinak to muze byt ph meris ho??nebo davas doporucene papat hnojek?to by teez mohlo bejtale jeste to neni moc neresil bych to zatim....
to jeste nic nemas chlape ja to mel taky ty listky se sice nespravii ale stejne ten spodecek ostrihasjinak to muze byt ph meris ho??nebo davas doporucene papat hnojek?to by teez mohlo bejtale jeste to neni moc neresil bych to zatim....
ph měřím, mám tak 5,8 - 6,2 - hlína má 6,2
hnojivo dávám doporučeně, ale radši to stáhnu... a světlo asi pověsim vejš...pro jistotu
aha takže je tu zaštipování...to je taky věda...pročet jsem tu na fóru celkem dost témat a dozvěděl jsem se vlastně to, že je tu u každého jiné problém s místem nemám, nechal bych to být...ale říkáš
no tak myslim to tak ze stejne spodek rostlin v cca 2tydnu kvetu oholis od spodnich takovych nedomrdlych listku a pozdeji i vice ty spodni ti zbytecne berou energii kde ji nezhodnoti a naopak se ti to pak vrati na vrsku rostliny....
tak už vím čím to bylo... já jsem si sice zkorigoval ph vody, ale pak jsem tam dal hnojivo a nechal to být... teď jsem to zkontroloval i s tím hnojivem, stupnici ph metru mám do 7,4 a měl jsem 7,4 ...