Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máte někdo zkušenosti s touhle odrůdou? made in kanada, neni to původní texada timewarp ...
extremně vhodný na outdoor ...
vhodný na křížení
"
Neoblíbenější a nejvděčnější kanadská odrůda pro outdoor. Přes 30 let zkoušená venku ve vlhkých přímořských lesích. Silná citronová vůně a chuť s velmi osvěžujícím high. Rychlý květ a odolnost vůči plísni byla speciálně vyvinuta na 49. rovnoběžce. Velmi vitální odrůda která prospívá v mnoha různých klimatech. Stálý nadprůměrný výtěžek a výborná chuť je to, pro co je Timewarp slavným. Vítez BC Harvest Cupu, Outdoor kategorie.
Dozrávání venku – 20. září (prakticky bych připočítal dva tejdny kvůli počasí)
Dozrávání indoor – 6-7 týdnů (45 dní)
vůně/chut - lemon
Výška – středně vysoký, široce rozvětvený
Výtěžek – vysoký
Genotyp – převážně indica
THC: neuvedeno
letos ji jedu prvním rokem na doporučení z growshopu. Zatím musím říct, že rostliny jsou zdravé, silné a opravdu krásné. listy jsou typické pro indiku, bez vyraznějšího přihnojování byly krásně tmavé zelené.
Původní příspěvek od vinczenzo letos ji jedu prvním rokem na doporučení z growshopu. Zatím musím říct, že rostliny jsou zdravé, silné a opravdu krásné. listy jsou typické pro indiku, bez vyraznějšího přihnojování byly krásně tmavé zelené.
Čau!
A jak to vypadá s květem, když řikaj že to dokvete do konce září, už nahazujou? Tohle je hodně zajmavá odrůda, taky jsem na ni měl zálusk! Přeju hodně štěstí!
A jestli můžeš hod sem pak nějaký foto!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
s květem to zatím vypadá bídně, ale vůbec bych se toho nebál, minulý rok mi passion taky nakvétal docela pozdě, a stihl to krásně. to říkám jenom protože obě odrůdy kvetou relativně stejnou dobu. myslim si, že do konce září by to stihnout mohl krásně. fotky pozdějí připojím.
Původní příspěvek od vinczenzo s květem to zatím vypadá bídně, ale vůbec bych se toho nebál, minulý rok mi passion taky nakvétal docela pozdě, a stihl to krásně. to říkám jenom protože obě odrůdy kvetou relativně stejnou dobu. myslim si, že do konce září by to stihnout mohl krásně. fotky pozdějí připojím.
pěstuješ ho venku jo? ze semínek? a už kvete? fotky by bodly .) díky
nevim jestli se to hodí dávat i indoor - to se moc nedoporučuje (při dnešních indoor modelech) co sem se tak díval na jiný servery tak vevnitř nic moc ale venku vitální rostlina
rozhodně vhodná na křížení
já bych spí ten dokvět viděl i na konec září u jednoho phena, které kvete dýl a u druhého by to klidně i ta půlka října mohla být, taky záleží na počasí že.....