Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nerostou pobliz nejake ovocne stromy??? ty napadaji takovy maly sraci a prelezou z toho na vselico...
par kytek mi uz snedli a pustili se i do jahod..
mne na to pomohl obycejny postrik na msice + skvasene koprivy.
Původní příspěvek od clinic na listech jsou 'malí žlutí broučc'
ti mali zluti broucci jsou pekni zmrdi a vypada to na svilusky .... kup si pripravek OMITE 30W a vsechno v okoli postrikej a modli se at to pomuze .... vice v trydu o chorobach a skudcich
taky mi to příjde na něco jako rondup poněvač plísen přehnojení nebo nedostatek živin nepostupuje takhle rychle a hlavně kytka by neumřela tohle je něco hodně radikálního i když kdyby to byl rondup tak by chcípli všechny na jednou nebo skor ale ty píšeš že to jde kytka po kytce co ty kořeny nejsou tam rejsci nebo nemůže být ta hlína něčím kontaminovaná asi bych to od ryl a přesadil jinam
první fotka plíseň, taková kterou chytnou řezy když jsou velký, dotýkají se stěn pařníčku a málo se jim vyměňuje vzduch- na 100procent.
Moje rada než začneš kupovat kila sraček proti plísním.
Kytky který vypadaj na smrt, vyhodit, málo napadený kytky ostříhat, tak aby na nich nic nežádoucího nezůstalo
Koupit nějakou prevenci, postřik na hubení- hobby sou toho mraky, konkrétně ti neporadim bo jak vidim toto okamžitě všechno letí ven.
Podle fotkek to vypadá, že máš kolem kytek docela vysokou vlhkost- jestli je to deštěm, blízkým vodním tokem, nevim, každopádně bych spíš kytky vykopal a přestěhoval je a nebo založil novou sadbu dokud je na to čas.
Měj se
EDIT: i když ta první fotka, no trochu mi to spíš připomíná problém ala plantabox