Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...když je hlína mokrá dlouhou dobu (jak jsme zažili v květnu) - tak prokypřením půdy předejdete hodně nesrovnalostem...
kořeny si stejně jako vrchní část kytky zaslouží pozornost - je to základ !
při prokypření :
1) zamezíte následným deficitům při "dušení" kořenů, který nemůžou přijímat živiny
2) vzduch pro kořeny a mikroorganismy
3) ve vzduchu je i dusík , který kykty přijímají
snažím se o vytvoření kvalitních zvyků začínajících outdoorářů
Mám luxusní nerezový "pařát" na míchání hlíny a to je přesně nástroj zkázy ! Je ostrý,tenký a do hlíny jde jak do másla :-) Btw tento dred zdá se mi poněkud zbytečný..To že musí být substrát vzdušný je snad jasné i z FAQ..
nedávno jeden týpek co pěstuje prý hodně dlouho (10let) posílal fotku že netuší čim by to mohlo být a bylo to jasně přelitý; květen byl celej mokrej ...na hodně threadech je vidět že nějaký provzdušnování půdy at už kypřením nebo prohnětením květníku (i indoor) se vůbec nepraktikuje...sleduju to už dýl
Původní příspěvek od RespectFlowers tak snad máte nějakej cit pro to pěstování ne? u stonku opatrně, úplně u stonku vůbec... podle situace si poradíte
věřim vám
Jasně ku..a,, opatrně musíte!
A jinak žížaly též dobrá zkušenost,,měl jsem je i v květináčích a ty mrchy si tam lebeděj,,,
žížaly v květináči že si lebeděj? když myslíš
semka pozvu spolek na ochranu zvířat
imho by se do květníků dávat neměly - dyt maj životníhop prostoru dost málo