Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aloha všem… hlavně pěstitelům a konzumentům toho zeleného zázraku.
Říkal jsem si, že bych tady na Groweru mohl taky přispět nečím zajímavým.
Po dvou letech pěstování v hlíně (úspěšně) , jsem začal přemýšlet, že se pustím do nějakého toho Hydro systému.
Neměl jsem totiž už nervy na ten bordel,co je kolem té hlíny.
Nakonec jsem zvolil Bubbler,protože mi připadá že je nejjednodušší a nejlepší. (jak se říká, v jednoduchosti je krása)
A začínáme,
Na slečny svítím 400W sodíkovkou.
16 kousků Blueberry z genetiky Dutch Passion.Řezy jsou z mých vlastních matek.
Nádoby jsou 90 litrové kalfasy z Hornbachu.
Motor je od Atmanu HP - 4000 s výkonem 2100l/h.
Podle mých výpočtů… 2x 70 litrů x 15 = 2100 litrů vzduchu za hodinu, což je ideální na provzdušnění dvou 90 litrových kalfasů.
mr.chilli
perfektne na inspiraciu uplne super, a ten zoznam vychitane...k+
mam otazku kde si kupoval ten hardware hlavne ma zaujimaju tie meraky a kosicky.Dki 291
nedas tam peroxid?
zda sa mi ze korene chyta...ci sa milim
inac perfekto...
motorcek si musel zaizolovat kvoli hlucnosti?
s coho je ten rozvod vzduchu urobeny?
Mám podezření,že se ty kořeny zbarvily tou změnou zálivky,protože ještě těsně před tím měli barvu jak sníh.
Těm kořenům nic není, kontroloval jsem je, jestli je vše OK... a holky rostou jak divé, takže to asi bude tou zálivkou.
Vzhledem k tomu, jaký ten motor má výkon,tak je opravdu tichý.
Díky člověku s nickem : FrYnK , jsem vybral opravdu dobře,stejně tak jako týpek, co mi dělal na zakázku víka. (za dobrou cenu) Díky : Stanton
Trochu vrněl , ale jak jsem ho obalil molitanem, tak jsem ho ješte ztišil.
Jo a rozvod vzduchu jsem dostal k tomu motoru.Ale ten se dá normálně koupit.