Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skrin: 60x60x130
Odtah: Sunon 160m3/h
Pritah: noname 100m3/h
Cirkulace: klipsnak noname Hornbach
Odraz: Bila folie
Kvetinace: 3,6l
Mereni: pro plynule zmereni teploty a vlhkosti dve cidla
Osazeni: 6x Black domina z rizku
Hnojiva: kompletni rada Metrop (MR1 a MR2, Amino ROOT, Amino Bloom, Calgreen)
Naposledy upravil ProradnyGrazl 28-04-2010 v 20:38 PM
Dalsi ke kenoecnemu obdobi. Muzete si vsimnou, ze mi zacaly hnednout spicky listu. Nijak zavratne tempo a obcas list. Prisoudil jsem to prehnojeni a prolil tri dny po sobe cistou odstatou vodou
rozleza se to po cele kytce uhnivaji spicky. Zalil jsem desinfekcnim roztokem hlinu a vyzkousel pH. Uz jsem prisel za tyden o cca polovinu listu. Spicky se krouti dolu. Ze zacatku jsem myslel nedostatek drasliku, zvednuti nepomohlo
previcur se to jmenuje, je to na plisne. Dela to takove velke svetle hnede fleky konecky listu se krouti dolu a jakoby uhnivaji. POpel z ovocnych stromu? To se da nekde koupit?
Původní příspěvek od RespectFlowers vápník si myslim
vyřešíš to takhle - dřevěnej popel (z ovocnejch nestříkanejch stromů) jde rozpustit ve vodě .) tim to zalij. ředění malý
jinak ten dezinfekční roztok má bejt co?
jinak budu rad za kazdou dalsi radu kte toto sehnat. Jinak hnojim i Calgreenem a to je cista forma vapniku a dvakrat tydne strikam listy, takze malo vapniku by snad byt nemelo....