Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko lidi, tak tady je ten muj prvni pokus legalne rozjety v holandsku. Jsou tu legalni jen 3 kitky na barak. tak se nedivte proc nejedu vic.
.........Grow jedu ze semene.....
SEMINKA(feminized): 3x Dr. JEKILL sativa s charakterem indiky
BOX:
Rucni prace, drevo pouzite ze stolu, jen dvere jsou z drevotrisky. Diamantova folie.
VYSKA:90 /70 (zkoseny strop)
SIRKA:90
HLOUBKA: 70
Vzducho technika:
ODTAH: za tyden bude hotovy, zatim v rustu pri usporkach ho nepotrebuju, jen jak prehodim na kvet silnejsi lampu, tak uz musim koupit i ufo a potrubim to propojit az k filtru.... takze si pockejme pak hodim reload.
PASIVNI PRITAH: 7x direk(2cm prumer) ve spod boxu po obvode.
OFUK: 2x pc vetracky, 1x vetsi silnejsi vetrak
Svetla:
RUST: 3x usporka tornado(20W energie=130W svetlo) 1350lm. WARM white
+1x Cool White tube (14W)
KVET: za 2 tydny jdu kupovat nove zbozi tak uvidime, asi tam fuknu JEN 250W sodik. i kdyz ten prostor by snesl vic.
Hlina:
ALL MIX koupeny z growshopu z amstru. Pry to ma vsechno na dobu rustu, Perlit, Kokosove vlakno a kdovi co vsechno je v tom. 10L mne stalo 20eur tak by to melo byt ok..............
Hnojiva:
Cely rust nechci hnojit , kdyz se neco zmeni dam vedet, ale chci zacit hnojit az prepnu na kvet se silnejsi llampou.
TEPLOTA I VLHKOST POD KONTROLOU( digitalni meric in/out)
DEN: 26-29`C
NOC: 18-22`C
Vlhkost: 1st 2tydny 75-85% , po 2tydnech 60-70%
No nic vic ve vybave nemam, takze to je zatim k infu vsechno.
A jde se na upload fotek, jak to vsechno probihalo......
podotykam ze sem se s kitkama videl i 10x za den.
Ja ty holky proste miluju.
1. nedotknuta jen velke listy strizeny do pulky.
2. ohnuta, bocni velke listy odstrizeny.
3. odstrizeny vsechny velke listy ktere stinily
U 1.a2. jdu porovnat jak rychle rostou secundarni vetvicky...
Bo neni mi jeste jasne, jestli je lepsi velke listy v rustu nechat anebo ne....STINI anebo nevyzivuje.....kua uvidime jak se to hybne.
U 3. sem zvedavy jak se mi ty vetvicky probijou nahoru abych je mohl jeste roztahnout do prostoru.
...Jak sami vidite nejak mi to do vysky moc neroste....MOHLO BY TO BYT TIM ZE PRVNI 2 TYDNY SEM MEL ZAROVKY 3CM OD VRCHOLKU? A nebo je to charakterem seminka. Protoze Dr.Jekill ma tendenci rust tak 60-80cm
..........Mate neco?...........
U 1.a 3. jdu porovnat jak rychle rostou secundarni vetvicky...
Bo neni mi jeste jasne, jestli je lepsi velke listy v rustu nechat anebo ne....STINI anebo nevyzivuje.....kua uvidime jak se to hybne.
U 2. sem zvedavy jak se mi ty vetvicky probijou nahoru abych je mohl jeste roztahnout do prostoru.
Hodil sem tam nove stinidla v rucni praci, to vite mam skolu Obalovou techniku pocitacovou grafiku tak sem si vyhral. Za hodinu to bylo spichnute komplet.
Material: 3 vrstva mikro lepenka , vykres, gelove lepidlo, ubrousky pro estetiku, diamantova folie....
.3. Tady jde videt jak se pekne kosati sekundarni vetve. U jednicky se tak nekosati, a stonky se moc nevytahuji. Asi je lepsi velke listy ostrihat i pri rustu, ale samozrejme, ze az tehdy kdy maji dost listu na prijem svetla. A moc to neprehanet. Rostline to nejak neublizilo, ani se nespomalil rust, spis naopak.
1. FIM metoda
2. Scrog metoda +ohybani+vazani
3. odstrizene velke listy v 20tem dni rustu, kvuli stineni sekundarnich vetvi
(°pokus~ porovnani s 1. ktere byly vsechny listy ponechany)