Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čéče ty kamínky není nejideálnější řešeníto sem ještě neviděl
zapíchni tam třeba špejli a uvaž to ze začátku provázkem.ze semínka se to vždycky táhne tak je potřeba ofuk ze začátku.Chtělo by to i nějáký info o teplotách.vlhkosti,hlíně,modelech,technice jako plánuješ...odtah/ofuk/jaký plánuješ hnojiva ...no je toho spousta co ti tu chybí
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
ahoj chtel bych se zeptat pestuju po prve uz nekolikrat se mi stalo ze kdyz mi vyklicily seminka a byli dlouhe stonky tak se ohybaly a proto se ptam jestli jsem neco udelal spatne nebo je to normalni a co mam udelat diky
Dobrej je drát, normalne na jednom konci udelas ocko tak centimetr a nedockvaknes to az k tomu kmenovymu konci abys tam moh navliknout ten stonek a ten kmenovej zapichnes do země vedle kytky.
Doufam ze jsem to popsal dobre. Kdyztak poslu pak nejak foto.
Přítah bude dole nalevo jak je vidět ta díra a odtah ve stropě , jinak ty větráky tam jsou jen tak položený protože jsem jich ještě nesehnal víc jinak plánuju jeden 12w odtah stejnej přítah a dva na ofuk.Ph a vlhkost nějak neměřím jelikož není čím. Hnojivo plánuju NPK pokud vám to něco říká mělo by to bejt jak na růst tak na květ.Semínk jsou co jsem kde sehnal tak jsem zvědavej co ztoho vyleze.
Jinak teplota se pohybuje ve dne okolo 34 a v noco okolo 20 stupňů