Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny...
Konečně jsem předělal skříň a chtěl bych se vám pochlubit, co jsem vypěstoval jako svou sice druhou úrodu, ale už to stojí za něco :-)
Skříň a mé pěstitelské zkušenosti jsem postupně vylepšoval až jsem došel k cílové fázi, která už se mi zdá skoro dokonalá...
Rozměry skříně:180/120/60
Vybavení:
Folie černobílá
Odtah-Ventilátor do potrubí- 125mm-Vents 125 VKO1
Výbojka 400W Tesla
Dva přítahy-počítač .ventilátory
Ve skříni jsou 4kytky,které vyrostli ze semínek z Portugalska(no name).Jedna kytka prý Jack Harrer.
ještě čekám na cooltube,ale po přestavbě, kdy jsem musel dodělávat zadní stranu skříně atd se teplota díky utěsnění zlepšila...měl jsem tam až 34stupňů a teď???!!!!teď tam mám krásných 26 stupňů a to tam ještě není cooltube...jupíííí :-) léto může klidně začít...jsem připraven
Původní příspěvek od Weka Zdravím všechny...
Konečně jsem předělal skříň a chtěl bych se vám pochlubit, co jsem vypěstoval jako svou sice druhou úrodu, ale už to stojí za něco :-)
Skříň a mé pěstitelské zkušenosti jsem postupně vylepšoval až jsem došel k cílové fázi, která už se mi zdá skoro dokonalá...
Rozměry skříně:180/120/60
Vybavení:
Folie černobílá
Odtah-Ventilátor do potrubí- 125mm-Vents 125 VKO1
Výbojka 400W Tesla
Dva přítahy-počítač .ventilátory
Ve skříni jsou 4kytky,které vyrostli ze semínek z Portugalska(no name).Jedna kytka prý Jack Harrer.
Zdravim te tady na groweru :-)
jak dlouho jsem te prekecaval at si prestavis skrin ..... ale kdybych tusil ze ji budem delat tak dlouho tak bych se na to vysral .... ne, delam si prdel. Mas to ted paradni a tesim se na CT
BB-já Ti samozřejmě děkuji a jde vidět, že když to lidi dělají z lásky k rostlinám, tak se hned lépe pracuje, ale ke konci jsem myslel, že mě raní mrtvice :-D
Ono 6hodiny poctivé práce je dost psychicky náročné:-D
ještě s některýma lidma:-D
no ta teplota by se dala srazit jeste jednim odtahem (nemit odtah jenom skrz cooltubu) a jeste je mozna malo mista ale jak tam das tu flexu 125 mm tak by to melo byt ok. Teda podle me :-)
Kdyztak se zase ve ctvrtek zafarame a udelame odtah v boku vedle okna :-) Co ty na to wekoni:-D