Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
tak je tu dalsi rok a s dalsim rokom prichadza aj nova sezona sadenia chilli . Na tento rok budem sadit: Habanero Orange, Habanero Chocolate a Bhut Jolokia. Z kazdeho po 3ks teda dokopy 9ks. Mam ich v plane presadit do 6,5-11l kvetinacov .Uz davnejse uvazujem radsej 3 poriadne kvetiance a na kazdom po niekolko desiatok kusov chilli ako vela kvetinacov s malym vynosom.Neskor pridam foto.
Habanero Orange zasadene 25.2.
Habanero Chocolate - bude zasadene asi 27.2.
Bhut Jolokia - bude zasadene asi 27.2.
Tak tolko zatial k uvodu
Tabak Virginsky
Heart of Soul
Noname
Chlapci vy mne strašíte, mám habanero white v litrovým, jestli vůbec, květináči, kvete pěkně. tak doufám že taky z toho něco bude, ale je taky možný že to všecko opadá.
Opiluji jako pilná včelka dvakrát denně. Už se mi začali tvořit plody. Myslím že pokud jich bude moc tak rostlina některé zahodí, jen doufám že jich zůstane dost.
John.Mall : Toto je moje tema o moojich chilli, tak prosim nepis svoje prispevky do MOJEJ temy, vytvor si vlastnu .
BTW: Dnes alebo zajtra pridavam update chilli .
Dalsi update chilli. Habanero orange je obsypane kvetmi + uz vyslo prve tohtorocne habanero . H.Chocolate este kvety nema ale cochvilu budu. B.Jolokia ako je zname ze v nasom podnebi sa dost tazko pestuje perto zatial niesu ziadne kvety dokonca nejake listy odpadavaju a zhniju .
Vyska rastlin:
H.Orange 1 : 61cm
H.Orange 2 : 64cm
H.Chocolate 1 : 56cm
H.Chocolate 2 : 55cm
B.Jolokia 1 : 50cm
B.Jolokia 2 : 45cm