Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ThunderFuck! zdravím, nenapises podrobnejsi popis vyroby a tak?? prijde mi to ponekud zelene. jaky material jsi pouzil? diky za odpoved
Hoja takze
co bylo za potrebi :
1.pytle pseudo ice-olater - 8pytlu ..na 15-20l.sirka sit v mikronech 220,190,160,120,90,75,45,20
2.mixer - aby odklepal listi od krystalu
3. dva velke hrnce -- pro led a vodu
4.papir na peceni-- na nem to shne fakt libove
5.nejakou vetsi nadobu pro pytle aby mohla probehnout filtrace
2.vsechny stonky listi a tak sem natrhal na mensi kousky a smixoval s vodou... nechal odstat prez noc venku
3.po ranu sem nahodil jeste to vody led .. a zacal mixovat...tak 20min ...
4. filtrace prez pytle....
u 220mikronu nic nebylo jak jinak...a i ten pytel ma trosku jine dno .pak udelam fotku..
190 --- ano nejsvetlejsi hash .... ---- ci spis zbytky rostlin a tak ..nedoporucuji hulit .... spis 190mikronu zbiram extra do pytliku pak se uvidi co s tim dal
160---- o neco tmavsi --- uz voni i vypada docela good
20---- nej cistsi hash prvni varka je uplne svetla-- ale v hnedy barve ,, u druhe filtrace je videt ze jeste je hnedy ale o dosti svetlejsi ... v tomto threadu prispivek c2 fotka cislo 2 --- filtrace skrze 20mikronu .... bliz k nam je 1.filtrace ,,,ty svetlejsi bobiky jsou z 2.filtrace ...
jo kdyz date fotky do puvodni velikosti tak je tam videt nad hasem cislo sita....
filtroval sem to 3x-5x proto je tech bobiku o neco vic..... jak? normlane pullitr sem znova naplnil tou zelenou breckou a propachnul skrze pytle....
jo jestek te barve ... kdyz je to vlhky tak maji nazelenalou barvu ..ale pokud se podivame na hash od 120mikronu po uschnuti je tmavsi a tmavsi az u 20mikronu je o hodne svetlejsi .... ale pri druhe filtrace znova zacnou mikrocastice menit barvu do svetlozeleny barvy
Naposledy upravil hlavolampolska 15-02-2010 v 10:34 AM
ja sem si treba vyrobil pytle jen 2, 220mc a 22mc a taky to staci, nemam to rozdeleny podle kvality ale staci mi to, stejne se zhuli vsechno a kvalitni mi to prijde dost, i kdyz je jasny ze ne tak jako kdyz mas sit vic, jedinej problem je s tou filtraci jemnym sitem, naposledy mi trvalo asi 5 dni nez vsechna voda protekla, nakonec jsem to stejne nechal vyschnout uplne a pak jen sloupl vrstvu hase a sito nasledne vymyl alkoholem aby nebylo ucpany
Původní příspěvek od zmetek ja sem si treba vyrobil pytle jen 2, 220mc a 22mc a taky to staci, nemam to rozdeleny podle kvality ale staci mi to, stejne se zhuli vsechno a kvalitni mi to prijde dost, i kdyz je jasny ze ne tak jako kdyz mas sit vic, jedinej problem je s tou filtraci jemnym sitem, naposledy mi trvalo asi 5 dni nez vsechna voda protekla, nakonec jsem to stejne nechal vyschnout uplne a pak jen sloupl vrstvu hase a sito nasledne vymyl alkoholem aby nebylo ucpany
no jako u 45 a 20 to tece fakt pomalu ale mas akorat cas s tim kymat do leva do prava aby vsechno steklo navelkou hromadku ...
jinak sem pytle myl hned pod nejvetsim tlakem sprchy proti smeru odkapavani a po smeru ... a jsou dost cisty ...
a na topeni to shne ani ne 30-180min podle tloustky bobiku a teplotytopeni ...
no a cely proces filtrace trva asi hodku .... priprava no musi byt uplne studena voda tak to je nejnudnejsi doba cekani a hodne ledu ...led totiz na sebe lepi krystalky a zaroven drti listi ...sem spolehal na zimu tak sem cekal do rana...
jako jo podle kvality to nedelim ale na situ o 220 nic nebylo ci mozna ajo ale muselo byt v tom hodne chlorofylu tak sem to ani z toho sita neskrabal
ale tys to mel asi i z palic vid? napriklad i na stonkach jsou krystalky ale maly ....na listech vis jak rika hlava podle toho jak daleko jsou listy od palice...ale pokud mas fialovy list.....vis ze je nadupanej THC...a vidis i okem kapicky ...
jeste zbyva tak dve velky tasky listi a stonku .. .. nejak se to pokusim zvazit... ale neni to suchy drzim to v mrazaku tak mozna ze ta vaha bude mit v sobe vodu ci mozna zadnou vodu ....
update za par tydnu ...
Naposledy upravil hlavolampolska 15-02-2010 v 13:19 PM
zdravim, mohu se jeste zaptat jak dlouho jsi to mixoval a po kolika minatach/hod jsi filtroval??
jestli mohu radit. nejlepsi je nechat do motat 2,5 hodinky urzovat teplotu porak kolem 4 stunu (lepsi 2 jak 5) a pak prefiltrovat. to je ten nejcistsi( z listu jmen nevyrabel pouzival jsem vetsinou kvety obtrane od listi abych zamezi co nejmensimu zbarveni do zelena) pokazde jsem mel po prvni varce jen to nejcistsi krasne zluty pisecek druha ravka uz byl chlorofil ale fungoval
jinak koukam podle fotek ze jsi to smichal s tabakem... jsem kurak ale nini to skoda???
ja jsem nemixoval, jen michal vareckou, samozrejme ve studeny vode s dromadou ledu, vzdycky tak 5 minut michani a tak 15min pauza, pak sem prolil trochu vody co se profiltrovala nazpatek a takhle tak 6x, ale michal jsem co nejrychleji a nejvic co slo, ne jako kdyz se vari polevka...
mel jsem jen listy z kamose indooru, zluty to nebylo to je pravda, spis takove hnedo zelene
no, na nejhrubsim situ by ani nic zustavat nemelo, to jen oddeluje ty listy a krystalky
Původní příspěvek od ThunderFuck! zdravim, mohu se jeste zaptat jak dlouho jsi to mixoval a po kolika minatach/hod jsi filtroval??
jestli mohu radit. nejlepsi je nechat do motat 2,5 hodinky urzovat teplotu porak kolem 4 stunu (lepsi 2 jak 5) a pak prefiltrovat. to je ten nejcistsi( z listu jmen nevyrabel pouzival jsem vetsinou kvety obtrane od listi abych zamezi co nejmensimu zbarveni do zelena) pokazde jsem mel po prvni varce jen to nejcistsi krasne zluty pisecek druha ravka uz byl chlorofil ale fungoval
jinak koukam podle fotek ze jsi to smichal s tabakem... jsem kurak ale nini to skoda???
dekuji
no hele ja sem nemixoval s tabakem ale zbytek co se mi nevejde do jointa.... a vetsinou je to nahore v drticce....
jinak teplota nejlepsi nejstudenejsi ...
jo jinak to zbarveni neresim ........ jelikoz od 165mikronu dolu kdykoliv to poradne proshne je to hnedy a i pod mikroskopem se na to da koukat...
jinak priprava je delsi 6hodin nez se ochladi voda....je lepsi si nechat zmrazit vic vody ... fakt doporucuji
mixovani .... prvni mixovani 20min .... pak se to vylilo do pytlu par krat pullitrem proplach a nekolikrat se ncahala protect voda ...ale u 45/20mikronu ten odtok je pomalejsi takze s rezervou aby nepraskli svy...
pak znova pidani vody a ledu ... znova mix 10 min ...
pak se vsechno vyklepe do sit i se stonkama a lisitim...par krat jeste mixerem... 3x vymacknuti vody z listi a sotnku ... asi tak 5-10 min
dohromady ted mame
pripravu - 6h ....... samotna prace 20min+10min+5(10)min+
ted se to nechava odkapat......
setrit hash ze sit nozem na maslo ...
duha filtrace ---- 5min
treti filtrace ----- 5min
pak to jit oplachnout..... 1min
a znova
nez se dostahne na sito o 20mik
tak nejak mi to vyslo na hodku ci +/- 90min
a taky zalezi od mnozstvi ......
jako mam pytle na 15-20l vody .... takze maximalne do 400g hmoty