Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozhodl jsem se ze se zbavím svých out semen, protoze napresrok chci sadit uz jenom klony. K dispozici je cca. 100 semen a to KC36 a PurpleWidow. Dále tu mám tzv. outdoor mix...jsou to semena techto odrud + JockHorror a Shaman, která se mi pomíchala. Některá semena jsou stará rok, některá dva.
Soutěž bude úplně jednoduchá, prostě sem jenom napište proč by ste měli zrovna vy dostat semena a nakonec za státního dozoru a notáře vybere moje nezaujatá drahá 5 nicků kterým pošlu 5+5+5 seeds. Plus tři nej odpovědi dostanou po stejnu.
Toto je soutěž spíše pro ty, kteří s pěstováním začínají a nechce se jim zatím kupovat drahá značková semena, ale přesto si chtějí vypěstovat kvalitní kouř. Samozřejmě se ale může zúčasnit kdokoli.
Trip je země co se vlní,
trip je hlava v který duní.
Trip je místo kam chceš jet,
objevovat novej svět a Ja bYch chtel obevit krasu techto Odrud! PEACE
sadit bych chtel naka lepsi semena,
pac tu u nas na dedine nelze nic sehnat,
jen same neskurujici, nekvalitní venky
A jak moc se tesim na jaro..na sadbu, na to poteseni jak rostou, nelze slovy ani vyjadrit.
O kyticky se budu starat jak o vlastni deticky to slibuji
a, z racionálního důvodů:
-že chci letos pěstovat
-Taky mám určité závazky k otci, který mě v tom (jako studenta žijícího ještě v domě rodičů), i přes zákaz matky, podporuje a slíbil jsem mu že si s ním pořádně zahulím, až něco vypěstuju. Těším se až si sním zase pořádně pokecám a na to se zdá být tvoje odrůda vhodná...
-Dále je tu pěkná řádka kamarádů, kteří mě mnohokrát nezištně pozvali na jointa, tak je na čase jim to vrátit.
-Dále je třeba jmenovat starší generaci mých předků, kterou pomocí "marihuany" (čti masti s obsahem konopí) přesvědčím o tom, že marihuana není tak škodlivá a já se tedy nestanu beznadějně závislým narkomanem - pokud bych snad někdy tu nebezpečnou marihuanu vyzkoušel.
b, iracionální důvody:
-Pokud se mi v mém pěstování bude dařit - a já věřím, že ano - plánuji zprovoznit dekortikátor, inspiraci jak jej vyrobit mi dodá právě marihuana.
-Tím ovládnu textilní průmysl a následně se tak dostanu do vyšších společenských kruhů, kde pomocí empatie a telepatie - vyvolané častým hulením marihuany - najdu stoupence, kteří mě budou podporovat v mé politické kariéře.
-Pomocí tajných machinací, ovlivňování cen ostatních tkanin, podplácení, lobbyingu, zdiskreditovám, umlčením, nebo vyvražděním svých protivníků, pomocí nadpřirozených sil, pomocí mimozemšťanů a pomocí technik na které by konspirační teoretici ani nepomysleli dosáhnu na vrchol a to ŽE SE STANU PÁNEM SVĚTA!!!!! MUHAHAHAHAHA WAHAHAHA HUHUHU HEHEHEEHHE... ehhh..... hmmm... heheh....
.....
...
takže když jsme si to tak hezky - bez emocí - vysvětlili.....
Ty semena jednoduše potřebuju abych si z nich vypěstoval nějaké pořádné květiny a z nich si zase pořádně zahulil!
Já ti nebudu tvrdit že jsem ten co je nejvíc potřebuje .. to rozhodněne.
Minulej rok jsem jel out na zahradě, s kytkama jsem si vyhrál a dopěstoval jsem 6 solidních velkejch a poměrně silné, a chutově příjemné.
Letos budu určitě kupovat něco ze zahraničí( NL a DP určitě), ale rád bych pěstval víc odrud, takže klidně i mimo soutěž bych měl zájem o ty KC a Purple Widow ...
Rozdohování ej na tobě, ale já za sebe vím že když mi ty semena svěříš tak z nich vypěstuju pěkný velký kytky. Takže čekám PM s kladným výsledkem :-D
Ja by som ich zasadil a skúšal rôzne kombinácie genetiky .Vyšlachtil by som rôzne druhy odrôd .Baví ma keď sa môžem vymaniť z davu a mat niečo čo nikto iný nemá, a pochváliť sa čo som dosiahol. Viem, že to bude veľmi dlha práca, kím dosiahnem nejaké výsledky ale "bez prace nie su kolače"
Ďakujem a growu zdar
Protože letos budu potřetí pěstovat solo,,protože poprvý mi to ukradli, podruhý vyrostl nepotentní material,,protože už bych rád lepší genetiku,,protože už sem udělal tolik chyb,že to z nich musím umět,,protože letos už žádný pole kdesi v lesi,,protože už nechci kupovat předražený saky,ale chci kouřit konopí do kterýho sem vložil kousek sebe,,protože chci mít svojě děti který budu věrně navštěvovat,,protože letos se pěstování hodlám věnovat naplno a obětovat mu cokoliv,,protože nemám peníze na kvalitní semena a tohle je skvělá příležitost pro začátečníka,,protože pěstování je jedna z věcí která mě maximáně naplňuje,,protože letos veřím ve slunné léto a podzim,,protože se v mém přízpěvku nejvíckrát opakuje slovo protože,,protože už mě nenapadá nic jinýho,,protože ...proto
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
Ahoj, mám několik důvodů k početí pěstění:
-můj synek má atopická exem a pokusím se mu pomoci mastí s obsahem THC.
-fascinuje mě jak vědecky mají groveři propracován způsob pěstování jak out a především indoor. Doma se snažím v akváriu o živé rostliny, ale nikdo než groveři nemají lépe zpracované téma osvětlení a péči o rostliny. Neskutečný zdroj informací. Klobouk dolů.
-Ač odnaučený kuřák přes 15let, tak jsem došel k tomu že je třeba nějakého výpustného ventilu. Z chlastu je mi dost zle. A ze současného politického vývoje je mi ultra zle skoro pořád.
No a nakonec, při klikání myškou, bolest připoměla můj zánět šlach. Mastička je prý řešení.
Rozhodně ale nebudu litovat 80,-EUR za nákup feminizovaného osiva.
Naposledy upravil petr.audio 14-02-2010 v 08:54 AM
letos si zkousim out poprve vyjimka pestovani na okne minuly rok s tou vyjimkou ze letos sazim u znameho na zahradce. on si taky pestuje ale nezna ty triky figle a vsechny ty zajimave a potrebne vecicky k vynosu kvalite atd ktere znaji zase vsichni tady na G...je to starsi clovek a jako kazdy jiny strasi clovek muze trpet bolestmi kloubu sklerozou a podobnymi vecmi jinak tento clovek delal nekolik let v JZD a ma hodne skusenosti se zahradou a zviraty a nase zkusenosti bychom mohli zkloubit dohromady a ja bych mu mohl pomoct a ukazat jak vypestovat rostlinu dostatecne silnou aby ty masticky staly fakt za to a navic mu pomoci s vyrobou kvalitni masticky...je to tvrdohlavy clovek ktery neveri v kvalitni genetiku a necha se akorat obdarovat nejakymi čudkami...sice čudky vyrostou ale na kvalitni mast to nebude a stim bych mu moc rad pomohl....jelikoz je to i velky sazkar asi tam bude i nejaka sazka protoze letos chceme sadit spolu... takze bych mu chtel predstavit co dokaze kvalitni genetika a seznamit ho stouto komunitou a priucit ho neco noveho o pestovani i o lecitelstvi ktomu by se mi dooost hodily tva seminka co ty nato??? nejsem milionar a na kvalitni semena nemohu venovat dostatecne mnozstvi penez k tomuto snazeni...
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Rozhodně bych je měl vyhrát já protože jsem se z města přistěhoval na vesnici kde je konečně možný naplno sadit a ne mít kytíz 20 km od baráku s tím že na podzim chodí roje kokotů a výsledek je víc než nejistej...taky proto že se mi za ty roky co pěstim nikdy vlivem čórek, zvěře nebo tak nikdy nepovedlo vypěstit si zásobičku na celej rok abych nemusel podporovat 15ti letý kluky který nikdy kytku neviděli, uměj akorát kouřit bong a vytahovat se před roštěnkou kolik že toho v pátek zhulily:blijící smajlík:a v neposledním případě,ale rozhodně v tom nejdůležitějším bych rád udělal kilo masti dědečkovi s bolestma kloubů kterej se strašně rád hrabe v zahrádce a tak už to pro něj neni jednouduchý a kdyby konečně viděl že to funguje tak myslim že bych přesvědčil dalšího člověka že Naše rostlina není droga ale lék.....