Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec lidičky může mi někdo poradit,proč mě miminka čerstvě nasazená pod zaplou lampou uvadají a když je tma tak se zase postaví?? Lampa je tak vysoko aby je nespalovala,vlhkost taky odpovídá zalití si myslím že taky,hlína je vlhká,ale neprotekla skrz květináč. tak nevím čím to může být.
Původní příspěvek od kouba dej nane igeliták udelej kazdemu zvlast male pareniste
Jo to funguje kdyz je malo vlhkosti , ale nezapomen ten pytlik jednou za 24hod sundat cca na 30min, nic vic ....
citace:
Původní příspěvek od zoran za jak dlouho poznám které miminka vydrží a které odešli??
...kdyz jsi je presazoval , mel jsi je asi v RW kostkach , meli poradnej koren ??....jestli nejakej ?? diky ...jinak matkar by te mel informovat , pod jakou watazi ty klony mel a jak dlouho korenily , protoze pokud na matky nekdo sviti 200w usporkou a na klony 18w zarivkou tak se nemuzes divit ze kdyz to das pod 400w ze jsou uplne v prdeli ..ja mam matky i klony v jednom boxu a svitim na ne 600w SunMaster + 9x21w zarivek a jak matky tak klony si uzivaj obe svetla , proto kdyz si je nekdo prinese ode me tak tem klonum nelehnou hlavy a jsou v pohode , tak dej vedet jak si na tom , cau Hlava
Jinak bych chtel taky pridat muj postreh, presne tohle se mi stalo taky, prez den to strasne uvadalo a i s postrikem rozprasovacem to moc nepomohlo, prez noc se zvetily a opet, mne osobne asi do 3 dnu pomohla zvlhcovacka na plny koule coz jsem docili z 35% vlhkosti zhruba na 80%, takze podle me to je, ze mas mensi vlhkost a lampu az moc vysoko, ja mel tu 4kouli snad metr na spickama a pak jsem postupne snizoval. Jinak zkusenejsi uz zde psali, parenicek, to mi bylo taky doporucovano.
No tak 13 už je jich úplně ko,včera se tu na ně byl podívat matkař a dal mi něco do vody a tak 3krát denně zvhlčovat.dneska jsem na ně mrkla a už byli ok jen ještě tak ze 5 slabších je tak na půl lehlích jinak už je zbytek ok.tak ještě uvidíme zítra matkař řekl že co se udrží do zítra už vydrží
Původní příspěvek od zoran No tak 13 už je jich úplně ko,včera se tu na ně byl podívat matkař a dal mi něco do vody a tak 3krát denně zvhlčovat.dneska jsem na ně mrkla a už byli ok jen ještě tak ze 5 slabších je tak na půl lehlích jinak už je zbytek ok.tak ještě uvidíme zítra matkař řekl že co se udrží do zítra už vydrží
...no to ti mel rovnou prinest novy klony , beze srandy , sok ze zmeny svetla je tak na hodku , max dve nez se kytky znovu zvednou ale to musej mit koren , kdyz ho nemaj a presadis ho tak ta kytka se uplne zasekne a nazdar , mysliz ze ty kytky ted jsou oka ?? dva dny kytky ve smrti a ty na to chces jeste dalsi skoro 3mesice sviti ?? hele prosim te nemas nejaky jejich foto ? diky ...
Původní příspěvek od Bárt Taky záleží jakou máš hlínu, občas se setkávám s tím, že si kupují na klony tu nejlepší hlínu, ale ta bývá předhnojená a pak to pálí kořínky.
Sory to je ale blbost , to bys nemohl dat zadnej klon do predhnojeny hliny , ja davam vsechny klony kdyz maj koren hned do Allmixu a ten ma hodnoty pudy EC 2,4 a pH 6,6 , to aspon pisou na obalu , Fish mix dostavaj uz treti den co jsou v hline , 2ml/1l a nejsou spalene .