Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže timto vás všechny growery po delší odmlce zdravim")
Rozhodl sem se že pojedu další grow:Pa něco rovnou nafotim:P Osazenstvo:
2 x S.A.G.E.
2 X Mountain Jam
2 x William Wonder
1 x Jack Herer
1 x Chees
1 x no name(doufám že to časem zjistim)
Všechno je z řízků od Haryho timto mu chci poděkovat
Substrát: :Guanokol
Odtah: TT 125
Přítah:klasickej ventilátor z baumaxu, průměr je zhruba 30cm
Ofuk: klasickej ventilátor z growru,a ještě jeden velkej ventilátor
Osvětlení: už dlouho používám 400W planstar od osramu, kterou dostanete v sadě, ale bouhžel její svítivost je podle mě už mizerná,ale přez to všechno se mi v minulim kole podařilo z toho udělat zhruba 420 g suchýho:Pcož je podle mě nádherna
Teplota a vlhkost:kolem 25-27 stupnů přez den a v noci 22
Vlastní homebox:120cm x 120 cm šířka a výška 170 cm
Všechny kytičky byli zastřiženy FIM technikou
Hnojky:používám skoro celou dostupnou sadu Od GROTEK: mám stim skvělé zkušenosti + používám ještě enzymi od Hesi
Řízečky po přijetí sem nasadil hned do substrátu do malinkych květináčků a napral na ně moje světýlko:Ppo pár dnech už zzačali krásně růst,až byli větší tak sem je přesadil do 4,5 l květináčů a nyní je mám v zhruba 10 l kýblech:P
asi to nechám mno, ale roztahovat to nebudu teprve včera sem to přesadil ono to pořád košati ,ale uvidim dám na tvojí radu koukni na můj minulej grow a tam sem to i roztahl, oki díkes:P
Takže roztáhnutopočkám těch pár dní a pak přepínám:P tenhe týdne sem nasadil už bud fuel jinak celou dobu sem hnojil kick startem a vitamaxem plus na večer to pokaždý stříkám kick startem:P
zainvestuj a kup Bloom booster,npk13-14 a repro forte.... todle se mi tak osvědčilo(repro forte-uplně se ti osypou palice) že sem to pak ani nehulil... takovej jed
to nevim mno používám všechno od groteku minulou várku se mi podařilo udělat asi 420 g díky těm hnojkám atd a to mám asi 5-6 sklizní starou lampu a to nejedu pořád za sebou
Původní příspěvek od Bambuca to nevim mno používám všechno od groteku minulou várku se mi podařilo udělat asi 420 g díky těm hnojkám atd a to mám asi 5-6 sklizní starou lampu a to nejedu pořád za sebou
To se ti nepodařilo kvuli hnojkám,ale kvuli genetice kterou jsi dostal
Zase ty hnojiva tak nepřecenuj,není to co delá dobrej výsledek.
Původní příspěvek od Bambuca to nevim mno používám všechno od groteku minulou várku se mi podařilo udělat asi 420 g díky těm hnojkám atd a to mám asi 5-6 sklizní starou lampu a to nejedu pořád za sebou
chci se zeptat od jaký je to firmy?není to zbytečný když mám tydle hnojky od groteku přidávat něco navíc?
já grotek neznám,vim že to prodavaj v growshopu ale nic vic.já vždy jel AH,Plagron a do bubleru B"cuzz. jinak Green sensation a repro forte sou plagron... stojí sice mastný balík ale vždy se mi to osvědčilo víc než sm čekal .)