Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim...nemam s pestovanim prakticky zadne zkusenosti (par NO NAME v kvetinaci na balkone ) a chci si ted koupit do boxu zeminu od Plagronu, ale ted kterou?
Plagron Light-mix s perlitem 50l
Plagron Royalty Mix 50 l
Plagron Growmix 50 l
prvni dva kola jsem jel royal hnojiva taktez od plagronu jsem zacal s polovicnima davkama a pak zvysoval................to same jsem udelal v tretim kole jenze s growmixem a nezaznamenal zadny vetsi rozdil rostlinky si chrochtali pokazde;] jen jsem usetril nakou tu stovku!
nejlepší hlína plagron? leda hovno. jel sem všechny tři , nejlepší za tu cenu mi připadal grow mix...skoro za poloviční cenu se dá sehnat i lepší hlína na úrovni royalty mixu http://floria.cz/produkty/substraty/ floria květinový substrát 50l za 170,- ... předhnojený až na 6 týdnů s trochou guana a aquacellu .)
Ja si kupuju už jenom light mix,-poté co mi prckové zežloutly jen po přihrnutí grow mixem, tak budu opatrnější-doladím si jí trochou worm mixu, popřípadě kokosem (možná by jsem časem uvažoval o symbivitu apod.). Nemam rád předhnojené substráty-přitom se tváří stejně A určitě budou minimálně stejně dobré alternativy jako Plagron, zatim jsem je ale bohužel nezkusil.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od RespectFlowers nejlepší hlína plagron? leda hovno. jel sem všechny tři , nejlepší za tu cenu mi připadal grow mix...skoro za poloviční cenu se dá sehnat i lepší hlína na úrovni royalty mixu http://floria.cz/produkty/substraty/ floria květinový substrát 50l za 170,- ... předhnojený až na 6 týdnů s trochou guana a aquacellu .)
ja vzdycky kupoval takove zeminy. Pokazde jsem prebral tak pres kilo shitu.V zemine jsou velke kusy kury,dreva a nevim co jeste. tet mam doma plagron ale uvidim, doufam ze za ty prachy to je pekne prebrane. ne primo floria ale takove ty zeminy co prodavaji normal v obchode..........
mam skusenosti s Grow mixem i Royalty mixem,oboji splnuji naroky na 1.na rust 2-3 tydny Grow mix a na kvet presadit do vetsiho s Royalty mix = staci zalevat vodou PH 6.
Ja nechci tvrdit ze je Plagron nejlepsi, jeste jsem nikdy nesazel do kvalitnich zemin, ale ted chci zkusit indoor v boxu s pouzitim Plagronu, akorat jsem nevedel jakej...
ticisac > grow mix na sadenice, pred prepnutim na kvet by som to presadil do bat-mixu (podla mna zdaleka najlepsia zem od plagronu ... ) ... netreba to vela hnojit ... idealne je zmiesat tieto substraty este s perlitom a ja do nich miesam este kokos kvoli vzdusnosti, trichoderme a ph
od biobizz su produkty porovnatelne, tam chybu neurobis ..
a prave so substratmi od fa floria mam zle skusenosti, okrem bordelu, som v nich priniesol vzdy domov aj parazity (to plati aj o fa floragard a pod kupitelne v retazcoch ako baumax atd.. ) ... jediny substrat, ktory stal za to a bol dostat aj v beznych obchodoch, bol od fa Grunt (bohuzial od istej doby som ho uz nikde nenasiel)
jo a plagron sice mozno nie je najlepsi, ale je dost dobry na to, aby si sa bez problemov dostal k dobrej urode
Plagron je určitě výborná zemina, nicméně si myslím, že se dá pořídit levnější a stejne kvalitní. Osobně jsem porovnával se substrátem pro pelargonie od AgraCS s pridavkem pisku, perlitu a kompostu a ve finale zadny rozdil az na to ze za stejnou cenu jsem mel 4x vic zeminy. Urcite si casem najdes svůj mix, který bude presne vyhovovat svému účelu.
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Já osobně odjel jedno kolo v Royalty Mixu, a byl jsem spokojen. Kytky zdravý, ani nebylo třeba moc dohnojovat. Teď se chystám na druhej round a budu mýchat 25l Plagron Grow Mix + 25l Floria květinovej substrát. Royalty Mix je podle mě zbytečně drahý hnojivo, Grow mix se mu vyrovná a cenově je o dost přijatelnější.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Hi growers tak měl bych tu dotaz na Plagron hnlínu chci koupit nějakou a nevim furt jakou vim plagron je dobrá zemina ale napadlo co kdybych koupil
--> Plagron Cocos substrát 25 L
--> A
--> Plagron Royalty mix 25 L
Pak kdybych je smíchal obě dvě do hromady a měl bych 50L za nějakých 480 kč nemyslím si že je to moc tak pro to takový návrh .. pls poradte mi někdo ..
Patreees : myslím že je to dobrej tip na kvalitní lehkej substrát kterej nebudeš muset na růstu skoro vůbec přihnojovat. Ale 500kč za 50l je docela dost... ale to je už na tobě.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Jo díky moc aspon někdo se ozval No tak já nevím jestli je to moc ale tak když už tak aspon at je i kvalitní hlína pak se to pozná ve všem např: výnos lepší , chut lepší a spousta dalších věcíí
co se týče kousků klacků atd to jsem našel i v plagronu .) trochu to probrat neni problem snad ...
až budu mít vlastní kompost tyhle věci mi budou ukradený a ještě k tý florii - určitě si to měl ty škůdce z hlíny? mě se to nestalo