Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj tak dneska sem byl s předřadníkem v obchodě a zjistli sem že je v pořádku aji výbojka je v pořádku tak sem to vzal zas dom ale zas ten stejný probém zapojím předřadník do zásuvky a když tam neni vybojka tak slabě bzuči ale tak slabě že k němu musím dát ucho abych to slyšel a když tam dám vybojku tak nejde slyše nic tak sem psal do obchodu email a tam mi řekl že jedíný problém vidí že je špatná elektrika v bytě tak sem to vzal a skoušel u kámoše a tam to samé tak bych potřeboval vědet co stím muže být jestli neni v zásuvce maylý proud nebo napětí jinak si to nedokážu vysvětlit proč to neche fičet docela mě to tápí nevíte co stím muže být
Vydělsi snad jak na nem sviti výbojka?Pokud NE tak tě prodavač z Gshopu poslal do háje.Ale pokud v Gshopu svítil tak más asi spatnou elektriku nebo tak něco....
v gshopu ti to zapojil? svitlo mu to tam jo? .. a tys to enhcal zapojeny donesl jsi to dom a už nesvitla zase jo? taghle to myslíš? .. třeba špatný kontakt v kabelu nebo malo dotažene spoje .. nic jineho mě nenapadá zkuz vymeniít kabeli..
přesně tak v Gshopu sem to donesl zapojili to s mojima kabelama mojí objímkou můu předřadník i vybojku prostě celí set tak jak byl sem to donesl domů a prostě nejede
no hele, pujdu ke kamarádovi zitra a jestli do ty doby nebudeš vědět co stim tak se ho na to zeptám je to elektrikář .. řeknu mu co si mi tu popsal dam vědět