Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už i na OpenGrow to borec testuje a tady na G o tom ještě nikdo pořádně neslyšel. Mno tak jsem se musel dokopat a udělat tenhle dred :p Přitom už jsem to tady několikrát postoval do témat o sirných lampách, ale G nějak spí a žádný povyk to nezpůsobilo. Přitom je to IMHO taková malá revoluce v indor pěstění.
Mno, až to udělají na 600 W a bude to brát el. jako 60w tak budu nadšený, nejnadšenější a možná bych to pak koupil i v ceně třeba nad 5000 Kč - Vyřešilo by to polovinu problémů s pěstírnou.
Me to neprijde az tak uzasny,kdyz ma 120 lm na W a stoji to takovou palku. Sestikilo co mam ma 90 000 lm,takze 150lm/W. Ty kytky co pod tim ma me taky moc neohromily.
Původní příspěvek od Jardinero Me to neprijde az tak uzasny,kdyz ma 120 lm na W a stoji to takovou palku. Sestikilo co mam ma 90 000 lm,takze 150lm/W. Ty kytky co pod tim ma me taky moc neohromily.
taky mi to připadá předražený, ale svítí to pěkně a ten typ má hezký kytky. Kdyby je nechal růst ještě nějakou dobu a zaplnil to prázdno co tam má...
Taky jsem koukal jak daleko to světlo má, to je normální ?
díkes za odkazy,o tohle se už nějakou dobu zajímám.
...v tomhle vidím budoucnot,jen kdyby to zlevnilo na polovinu a jde se na to.
Tuhle Sulphur Plasma 267W,jsem viděl na videu přes 400g SSH,kurnik nevím odkaz,pohledám a připlácnu,ale týpan mluvil něco o razantní ventilaci,že to dost topí,tak nevím,jinde jsem zase četl že s teplotou problémy nejsou.
Tak či onak,jestli to pojedeš,budu sledovat.
tak som teoreticky rozmyslal : pri pestovani vonku vieme co mame (modely cca10% ), indoor - lepsie podmienky, hlavne omnoho viac svetla a vuala aj 25% ...neznamena to ze ked uz budu nejake napr 1000W sulphur lampy ze tie modely budu fakt este vrazednejsie ? ... aj ked niekto tu spominal ze viac ako cca30% nieje moznych .
Čaute chlopi tak sem nějak nechtěně pohledal "studenou hvězdu" až sem se dohledal tohodle nešikovně to tu postnu čumím na ty lumeny jako padlý a podtím dám odkaz
Full, Continuous & Highly Efficient Spectrum
Plasma Lamp and Plasma Drive Synergy
Lamp Power Rating
1000W
Lamp Efficiency
160Lm/W (estimated) (180Lm/w max.)
Lamp Envelope Sphere Outer Diameter
35mm
Lamp Length
150mm including screw-fit ferrule
Lamp Envelope Thickness
2mm
Lamp Envelope
Silicon Glass based >98% purity
Lamp Plasma
Metal based (Strictly No Mercury or
Indium Halide)
Lamp Mesh
Tungsten, Silver & Gold based
Lamp Rotation
Variable up to 6000rpm
Colour Temperature
6000K (4500K and 3000K available)
To že z toho dostal tak málo je imho tím UV zářením, které tato lampa také vydává. Proto má to světlo tak vysoko, aby mu to nezpálilo kytičky. Ale zase na druhou stranu sou ty pálky díky tomu UV pekelně osypaný. Však kdo ten dread četl, tak ví :p
Cau,no nevim.Kdyz se podivate na tu fotku sannieho v 7 tydnu,kdy jsou rostliny jeste neostrihane,tak mi nerikejte,ze z toho vytahl 380 g.Navic v boxu 80 x 80.Muj tip je tak 150g max.
To by musel mít 95g ne kytku, což vypadá trochu jinaj
Je tam vidět ta jasná snaha to co nejvíc roztáhnout do šířky, protože to neni schopný prosvítit do hloubky.
Původní příspěvek od tomas2pet To by musel mít 95g ne kytku, což vypadá trochu jinaj
Je tam vidět ta jasná snaha to co nejvíc roztáhnout do šířky, protože to neni schopný prosvítit do hloubky.
kdybys to pořádně četl, tak zjistíš, že 380g toho bylo v mokrém stavu, což si pak spočítal na nejakých 100g sušiny - skutečný výsledek neuvádí. dále pak ukazuješ fotku z boxu, kam si lamersky přimršil samca, takže místo 4 kytek tam dojel 3. noa pokud chcete relevantní výsledky, tak si musíte eště nejaký ten měsíc počkat, protože zrovna zkouší sannies jack coby odrůdu s vysokým výnosem a porovnává čistě plasma VS plasma + 80w led na dopimpení červeného spektra
ps: já vím, že ten thread je ku...vsky dlúhý, ale enom v něm je tolik "vědeckých" informací, že bys hleděl
Původní příspěvek od dokktor
kdybys to pořádně četl, tak zjistíš, že 380g toho bylo v mokrém stavu, což si pak spočítal na nejakých 100g sušiny - skutečný výsledek neuvádí. dále pak ukazuješ fotku z boxu, kam si lamersky přimršil samca, takže místo 4 kytek tam dojel 3. noa pokud chcete relevantní výsledky, tak si musíte eště nejaký ten měsíc počkat, protože zrovna zkouší sannies jack coby odrůdu s vysokým výnosem a porovnává čistě plasma VS plasma + 80w led na dopimpení červeného spektra
ps: já vím, že ten thread je ku...vsky dlúhý, ale enom v něm je tolik "vědeckých" informací, že bys hleděl
Nic sem nepsal o mokrém či suchém…
No pořádně sem to nečet, protože je to podle mě k hovnu
Proč dělat něco složitě, když to de jednoduše, a za desetinu nákladů, že jo.
Nevím co hledáte v účinnosti 120 lumen/watt za zázrak.
Původní příspěvek od dokktor
no možná kdyby sis to opravdu přečetl, tak bys možná zjistil jak je ten tvůj (ale i můj a dalších, troufám si tvrdit, 98% místních) způsob 100 roků za opicama a neefektivní. ta debata se totiž netočí enom kolem teho plasma světýlka.
Jen jedna otázka, v čem je neefektivní proti plazmě?