Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady je moje kyti, je to vsechno az na ten noname ze rizku, BB bylo kvalitne zakoreneno (diky C.), takze se jim dari, Hawai - tak ta nemela prozmenu zadny korinky, takze je to zatim maly...Noname je nejstarsi - toz asi 2 mesice, BB je tam asi pres mesic, Hawai necelej mesic a novy rizky BB jsou tam asi 2 tydny Zacal jsem hnojit nedavno a to krystalonem start, hnojil jsem zatim asi 4x, hnojim 2x tydne +- cosinus a 2 odmerky misto jedny, hnojim zatim jen BB v rusu a nonama Tot asi vse, takze Let's go to see the photos
Maš to na prví krat moc pekné.Aj vyber modelov je zaujimaví. K+
Kolko litrove sú tie kvetinače?
Tie rizky BB a Hawai si dostal alebo maš matku a klonuješ?
Ten BB už ti začal šiškovatieť?Som na to dosť zvedaví že bb je indoor a neskoršie nabieha na kvet.
10l kyble za 20Kc , rizky mam od jinych groweru
I ja jsem na ten BB zvedavej a celkove na vse jestli to staci vykvest a dozrat, snad to priroda zvladne
Moc se mi to líbí.........K+ pěstuju úplně stejným způsobem jako Ty, a proto by mě docela zajímalo jak to máš s rodičema ?? Asi Ti to taky tolerujou co ??