Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim občania
Taktento rok som sa zase pokusil niečo posadiť aby som si už konečne splnil sen že budem na jeseň spokojny nie ako pominule roky Na zaciatku to vyzeralo velmi pekne všetko rastlo ako malo bol som spokojny až kym som nezačal nato srať a o moje kytky sa nemal kto starat presadiť ich s kvetinačov do zeme hnojiť ich a tak(Vyhovorky)....to sposobilo dosť velky ZASEK v raste dnes som už konečne všetko dal do zeme a už len čakať čo s toho bude tak trimce palce hovada
A čo to mam vlastne za genetiku?to by ste chceli vediet čo?ale ja vam to prezdradím nieje to žiadna slava ale aspoň niečo tak teda
No taky nastal čas na dalši update
Nove infove nezastrihnute DPčka vyzeraju že už kvitnu
Zastrihnuty ma zatial len preflowers
2x No Name Sativa kvitnu cca 14 dní
1-chronic
2-chronic 2
3-Gws
4-chronic...
5-DP1
Inač durban poison už pekne kvitne aspoň tie dva nezastrihnute.Zastrihnuty je trošku pozadu škoda že som ho zastrihol lebo nezastrihnute vyzeraju ovela lepšie maju cca 2 metre inač na fotkach je vidiet čo robí ochladenie s kytkam vid žltšie listy.
Hnojenie na rast plus pk 13-14 na kvet po prvy krat
1-DP + pk 13-14 1 liter
2-DP ...
3-no name 1 velmi pekny
4-
Tak všetko vyzera zatial celkom prijatelne Dpčka pekne kvitnu taktiež aj no name sativky ...chronic gws ešte zatial nič...hnojim na rast sice už pomenej ...plus na kvet 10ml/l s PK 13-14...nejake otazky?
1- no name kvet
2- opat no name
3- kmenik
4- modelka Dp
5-chronic 1,2 a gws z klonov
Zdravim tak som hodil nejake nove foto z 8.9 fotky su mix no name sativa a durban poison-kovia myslim ze pekne vidno ktore su DP...
Ostatne rastliny som ani nefotil kedze este len zacaly kvitnut hovorim o chronikovy a gws dost velke sklamanie premňa
Inac nastal prvy problem palice sa zacaly pekne nafukovat a kvoli tomu zacala na nich utocit pleseň som s toho dost sklamany som myslel ze na plesen je este skoro...Nemam ani kde kupit nieco proti pliesni kedze som z dost velkej diery kde nemame poriadne zahradkarstvo(jedine objednat nieco z netu)...rozmyslal som nad polyversum ale neviem ci to zaberie ked sa plesen uz objavuje...skusim v pondelok este nieco kupit v nejakom vacsom meste ale uz to nechcem striekat nijakymi chemkami ved uvidime ako sa to vyvinie.Keby ste maly nejake rady rad ich privitam ohladom zarucenych prostriedkov proti pliesni .
A co ma este dost trapy su teploty cez deň je aj 28stupnov a cez noc 7-8stupnov ale co uz pocasie neovplyvnim