Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Balkón, hlína, klony a zatmívání :D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Karma uživatele Kapitan nEmo - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kapitan nEmo - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kapitan nEmo - 94% Pěstitelská

Pohodička Balkón, hlína, klony a zatmívání :D Příspěvek č. 1

Druhý pokus na balkóně

Osazenstvo:

2x GWS, 2x WW, po jednom kousku: Sage, Kali Mist, Mazar, Black Domina a jedna žena Safari od Mandaly ze semene

Hnojiva od Biobizz grow a bloom, obyčejný balkónový substrát.

V plánu je krátký růst a následně zatmívání, aby kytky byly tak 50-60cm vysoké.

Ilustrační fotka z minulého roku

Keep It Real

Naposledy upravil Kapitan nEmo 29-05-2009 v 18:39 PM

Old Post 20-05-2009 v 19:44 PM
Kapitan nEmo je offline   Profil uživatele Kapitan nEmo   Find more posts by Kapitan nEmo   Foto galerie člena Kapitan nEmo   Click here to Send Kapitan nEmo a Private Message   Add Kapitan nEmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Karma uživatele Kapitan nEmo - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kapitan nEmo - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kapitan nEmo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zastřihnul jsem co šlo a dosypal trochu hlíny. Všechny řezy se pěkně rozjely a mám z nich radost

Nejvíc asi vystřelila Kali Mist. Jak jsem byl upozorněn, tak tahle genetika roste jako z vody, takže počkám jak se trochu vytáhne a nasadíme na květ

Keep It Real

Naposledy upravil Kapitan nEmo 22-05-2009 v 18:59 PM

Old Post 22-05-2009 v 18:52 PM
Kapitan nEmo je offline   Profil uživatele Kapitan nEmo   Find more posts by Kapitan nEmo   Foto galerie člena Kapitan nEmo   Click here to Send Kapitan nEmo a Private Message   Add Kapitan nEmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

Ahoj přeju pěknej a podařenej grow. Také mám v plánu něco podobného. Tohle jaro jsem si odzkoušel, že pokud mám doma kytí pod úsporkou pochopitelně na 18/6 a narostlou cca 35cm a dám ji začátkem dubna ven tak jde pochopitelně do květu a naroste do cca 60cm (jednalo se o HG). Takže mám taky v plánu něco podobného. Za jedno léto stihnout třeba 3x protočit kytky na balkoně. Je jasné, že by bylo lepší to nechat, ale balkon vyžaduje malé keříky...
držim palce DVORKA

Old Post 23-05-2009 v 09:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Ahoj Dvorka

Diky za prani, tobe at se taky dari. Minulej rok byl muj prvni co se tyce pestovani. Takze jsem nasbiral trochu tech zkusenosti a pripravil jsem se jeste o neco lepe (klony vs semena ). Zkusenost z minuleho roku mi napovedela, ze kytky zacnu zatmivat tak od tech 20-30cm max.

Keep It Real

Old Post 23-05-2009 v 10:06 AM
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Aloha

Řezy se chytnuly všechny = spokojenost. Zastřihnuty je to také, uvidí se s jakým výsledkem

Jinak už netrpělivě vyhlížím letní slunce. Další fota nahodím jak začnu zatmívat.

Keep It Real

Old Post 01-06-2009 v 14:12 PM
Zn.Stav-Dobry
Stálý Člen

Karma uživatele Zn.Stav-Dobry - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zn.Stav-Dobry - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Prosimtě, čim hodláš zatmívat? Já mám v plánu plachtu na jahody (netkanou textilii), ale píšou, že nějaký procento světla propustí. Už nevim, kde jsem to četl. Myslím, že to nebude asi závažný problém, ale vidim, že s tim máš zkušenost, tak bys mi mohl poradit.

Old Post 01-06-2009 v 19:17 PM
Zn.Stav-Dobry je offline   Profil uživatele Zn.Stav-Dobry   Find more posts by Zn.Stav-Dobry   Foto galerie člena Zn.Stav-Dobry   Click here to Send Zn.Stav-Dobry a Private Message   Add Zn.Stav-Dobry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Zdar Zn.Stav-Dobry. Zkus třeba tohle http://www.plasty-eshop.cz/k_19-Pla...ty-neprusvitne. Jeden čas jsem přemejšlel, že z toho udělám box.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 01-06-2009 v 19:24 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zn.Stav-Dobry
Stálý Člen

Karma uživatele Zn.Stav-Dobry - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zn.Stav-Dobry - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Dík! Zdá se, že do toho pujdu. Vlastnosti i cena - supr.

Old Post 01-06-2009 v 19:54 PM
Zn.Stav-Dobry je offline   Profil uživatele Zn.Stav-Dobry   Find more posts by Zn.Stav-Dobry   Foto galerie člena Zn.Stav-Dobry   Click here to Send Zn.Stav-Dobry a Private Message   Add Zn.Stav-Dobry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Cus

Ja to mam vyreseno tak, ze je prenasim do spajzu, kterej mam pokrytej obycejnou cernobilou folii A v 21:00 domu a v 9:00 je davam ven. Taky jsem premyslel nad nejakou folii, nebo necim takovym, ale ten spajz mam vyzkousenej od minula a je to v pohode

Keep It Real

Old Post 01-06-2009 v 20:02 PM
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Nejvetsi WW 20cm pomalu se chystam na zatmivani (hardwork)

k fotce:

WW a Gws vzadu, uplne vepredu napravo Sage a nalevo Mazar...

Zatím je stejně ten popis zbytečnej

Keep It Real

Naposledy upravil Kapitan nEmo 05-06-2009 v 17:43 PM

Old Post 05-06-2009 v 17:07 PM
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Nechci radit , ale počkej s tím zatmíváním ještě chvilku ... ať maj kolem 50cm ..přeci nechceš nějaké nudle navíc když jsou v pěkných květináčích.

Old Post 06-06-2009 v 10:11 AM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Mas pravdu, na tom rustu to chce urcitej cas, jinak se okradam o vynos... ale zase si nemuzu dovolit mit uplnou jungle na balkone.

Minulej rok jsem mel jen tri kytky( 70dnu na rustu ) a nedalo se tam skoro pohnout Vidim to tak od pulky cervna zatmivat, aby byly pripraveny na kvet cervenec srpen. Plan je mit max. 60cm kytky a aby bylo hotovo koncem srpna.

Keep It Real

Old Post 06-06-2009 v 11:20 AM
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Zatmívaní začalo = težká šichta Konečně se do holek opřelo pořádný slunce. Snad vydrží až do konce Hnojím jednou týdně Biobizzem grow 4ml/L a stejně tak bloom. Flushing je ještě daleko, ale v plánu je tak 10-12dní před kosou

Keep It Real

Old Post 13-06-2009 v 13:55 PM
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Safari Mix od Mandaly, ze semene, které mi zůstalo od minula. Ani nevím kolikáty den na květu, však to se pozná, až to bude k seknutí. Zatím má dost času

Keep It Real

Old Post 17-06-2009 v 17:20 PM
LEM
Stálý Člen

Karma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

čau, vypadají vážně super...Jestli jedeš Biobizz, tak bych ti z vlastní zkušenosti radil používat alga mic na postřik...kytky jsou pak mnohem vytálnější a zelenější na pohled...pokud máš větranou tu špajzku, tak bych je trošku stříkl i na noc...

Old Post 18-06-2009 v 10:56 AM
LEM je offline   Profil uživatele LEM   Find more posts by LEM   Foto galerie člena LEM   Click here to Send LEM a Private Message   Add LEM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapitan nEmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Cus Lem

Spajz vetranej neni, maximalne tam hodim na suseni vetrak.
Mrknul jsem na 0,5L baleni toho Algamicu a objednal 279,- + postovny jeste utahnu

Keep It Real

Naposledy upravil Kapitan nEmo 19-06-2009 v 18:50 PM

Old Post 18-06-2009 v 11:24 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás