Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hey Grower.cz, been away for awhile and thought I'd stop in with another growing thread for you all. I don't know if you have many LST threads, but this one turned out really well, so I'll recreate it for you here. You may not even need to read my english as the pictures are pretty self explanatory.
LST is short for Low Stress Training and it is intended to give us small light growers, 400 watts and less, a good way to maximize yields with our small lights. It turns a plant into a short and wide bush, instead of a tall outdoor plant.
This plant has had her top tied over so it is below the nodes on its main stem. She'll be kept like this for about a week.
Zdravím grower.cz,
byl jsem chvilku pryc a napadlo mne, ze se zastavim a zanecham tu pestitelke tema pro Vas pro vsechny.
Nevím, zda máte hodně témat o LST, ale tenhle se mi dle mého názoru docela povedl, možná ani nemusíte číst popisný text, obrázky dle mého hovoří jasně.
LST znamená Low Stress Training < Tréning Minimálního Stresu> a slouží především nám s watáží do 400w.
Jedná se o dobrou cestu k dosáhnutí maximálního výnosu pod slabším osvětlením.
Pomáhá nám tvarovat rostlinu do malého a kompatkního keře.
Taté rostlině byl uvázán vrchol takže je níže, než ostatní nody na hlavním stonku.