Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
and Down Up, Up and Down.. no radši jen Up..
Dneska jedna nepovedena fotka bez slunce, je to nejaky tmavy .. a jedna povedenějši.. co myslíte zatím zdravá?
A ještě teda last ..
Jelikož je to můj skoro první in, a hlavně první bubler poprosil bych Vás zkušenější o rady.. co myslíte? Přepnout? nebo ne?.. jinak dnes upraveno EC 1,3 pH 6,0
Čau draku,
vypadá ti to moc pěkně. Barva se pod světlem těžko hodnotí, ale na pohled vypadají krásně zdravě.
Místa tam sice vypadá ještě dost, ale já bych to přepnul, protože musíš počítat s tím, že budou ještě dva klidně i tři týdny šplhat. Sice 250W na květ by to měla v pohodě prosvítit, ale otázka je, zda ti to ventilace opravdu utáhne. Já se bojím, že těžko. Já doporučuji přepnout. Ten větrák to utáhne spíš, když mu tam nebude překážet tak hustá zeleň.
peace
Tak dne 15.5 přepnuto na květ tak uvidíme kdy se to zastavi a hlavně jak to bude dále probíhat jedna foto ale foceno bohužel po menší spršce a za slunce
Kup žlutolepový desky, je to levný a efektivní. Od doby co je používám jsem na listech žádnej nežádoucí život neviděl. V tvém případě bych kyti prostříkal spruzitem, hlavně ze spod listů a rozmístil lepové desky. Kytky škudci přestanou chutnat po spruzitu a naláká ho žlutá barva desek, kde hyne po přilepení (princip mucholapka). Spruzit i Žlutolepové desky seženeš jak v growshopech tak i v zahradních potřebách a podobnejch obchodech pro floru. Já bych to tip na Svilušky nebo Třásněnky. Přeju ti, aby ses toho zbavil a uspešnej Grow.
Dnes mini update kdyz jsou holky 10 dni prepnute 12/12 zacinaji se ukazovat prvni chloupky
Nejake macro udelam pozdeji az budou spat, prozatim kousek te junglicky..
Zdarec kolego bubblatore chtěl jsem se zeptat jak jsi spokojený z AH ja jsem s nima spokojen moc nebyl protože jsem měl neustále výkyv PH v růstu nahoru a v květu zase dolů musel jsem upravovat třeba 2krát denne no vopruz ted jedu z Plagronem a jsem velice spokojen PH drží velice stabilně.
Ještě jsem se chtěl zeptat jak jsi se vypořadal s tema parazitama?
Cauky, mno tak ja jsem s pH nejako problem moc nemel da se rici ze za 2 dny se pH zmeni o 0.2 takze to stejne porad honim kolem 5.8 - 6.2, holky to davaji v pohode a nikdy zadnej problem. No paraziti jsou snad v trapu ale porad to kontroluju.. konecne uz vali i chloupky tak bude co sledovat .. no prisel jsem domu a jsou zase vetsi a vetsi ) rano bude dalsi smira
alko: no to mam strach a porad jen doufam ze uz se to totalne zastavi ale kdykoliv prijdu ta kjsou zase vetsi a vetsi.. no ted uz je to celkem sila, no uvidime co se bude dit ... Verim ze to nakonec dobre dopadne.