Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vse jako driv, jen sem jel hlinu, protoze mi stále pripada takova nenarocna .
Kyticky- Chronik, Pure power plant, Satori? a pepr fakt nevim panove a damy....tak otazka ohledne pepre je zatim nejasna prej nake ceske krizene(ale dobre:leaf
Zasazeno 15.2.(21.dni rust)
Teplota v zime byla 18-21 noc, 27-30 den
ted 21-23 noc, 29-32 den(20 cm pod vybojkou)
PH regulovano na 6,3...6,8, Ec mereno jen ze zacatku, ted mam rozbito
Foto1-3: 10. den 12/12....je videt, jak sem neodhadnul "rychlo rust po prepnuti". Sitku by bez pomoci neprerostli(ta je umistena 50cm nad zemi, kdyz kvetniky maji 25)
Foto 4-5: 16.den 12/12....tady jsou jiz vypodlozene, aby byly vice nad siti
Pokracujem v bobtnani... Chronici, kteri jsou v popredi a uprostred jsou vazne nic moc, cekal jsem vetsi palicky, ale mozna melo na ne vliv, ze byly nakvetly jako maly prcci a taky maj velice tenky stonky.
Nicmene Satori mi dela celkem radost, jsou to ty vytahlejsi ohnuty palice , ktery ackoliv jsem uplne zlomil a lecil izolepou, jsou fakt best.
Foto 1...celek
Foto 2... SAT
Foto 3.... v rohu sat, vedle ten zohybanec je PEPR(co to je za zkratku, bych se sam dozvedel )
Foto 4....makro pepr
Foto 5....detail paldy SAT
timto jsme se prehoupli do pritomnosti.....Zatim sem spokojenej, ale pri pohledu na tech miliony listu, jdo na me mrakoty. Priste musim vychytat nejaky min listnaty modely.
Foto 1, 2....celek
Foto 3 ..........Pepr, sekundarni palicka(lip se mi na ni chytalo makro)
Foto 4..... opet pepr, ale vrchni kvet a jina kytka
Kyti ve tme.... Uz se mi kapanek pali prostredek, myslim ze to stinitko pod vybojku neni uplnej kyc a mohlo by se zainvestovat (a nebo dat ji holt trochu vys). Nicmene uz takticky flushuju, i kdyz takovej power plant by jeste neco snesl. Uvidime, jak na tom kyticky budou po 10ti(61 dnu) dnech na vode....dietka jim uz asi neuskodi.
Vecer vyfotim zabarveni pryskyrice pres mikroskop
Foto 1,2.....takovej nejakej celek
Foto 3........PPP- je nejakej rozcepejrenej(mozna od vetraku, kdo vi)
Foto 4.......oblibena SAT
Foto 5....... pohled pres Chronika na PEPR a Satori (kua, ale jestli nekdo vite co je ten pepř, mi dejte vedet. Neni vetsi potupa, nez mit doma 3 mesice neco a nevedet co to je, kor kdyz asi budem nejlepsi pratele )
Vcera jsem zkontroloval zbarveni pryskyrice a ejhle Chronik by mel mit dobu kveteni 8-9... Muzu s tim jen souhlasit.
Chroniky jsem ostrihal a soupnul do tmy, odkud je vytahnu zas zitra a zbavim je tech ohavnejch kvetniku, co jim tak neslusi
Foto1.....celek(jeste vsichni pohromade)
Foto2.....pohled na satori a to, co nazyvam pepr
Foto3.....chronik 100x zvetseni(foto pres detsky mikroskop z tesca za dve kilca)
Foto4.....Chronici venku
Foto5..... Chronik veteran
Chronici uz se houpou, si rikam, ze na hlinu nejak brzo, ae kdyz se to s nima nejak nehejbalo. Cert je vem, uz visi! Dnes sem mel den zalivky, ale vubec se mi nechtelo a ani sem moc nestihal.....ae fotecky nejaky sem si udelal
Foto1.....celek
Foto2.....pepr
Foto3.....satori
Foto4.....pepr
Foto5....uz se houpaj
Tak jsem preci jen nevydrzel a kapku sem odebral, abych vyzkousel Chronik me sice svym vzhledem uplne neohromil a ani nebyl uplne nejsussi, ale ke sve spokojenosti musim rict, ze "pracovni model to asi nebude".
Takze se nam to blizi, zitra se jim uz nerozsviti. dnes sem kontroloval zbarveni pryskirice a uz se nektere kristalky zakaluji a nemusi bejt vsechno utemnovaci moc , takze bude šlus.
Nejake fotky satori- je opravdu fajnova
Foto 1,3,4.....satori s nosorzcimi kly
Foto 2 ...........jina
Takze dnes sem usekl vsechny zbyle kyticky. 63 dnu na kvetu a tri dny tma. Reknu vam, ze nenavidim listecky. Ostrihaval sem je na etapy a stejne mi vzdycky vytekly nervy a vesmes sem nedostrihal dle svych idealu ani jednu