Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nová sezona začíná minulej rok mi ze třech polí dvě sklidili čorky, tak doufám, že tenhle rok bude o poznání radostnější!
Řeč bude o:2x Blueberry , 2x Super skunk , 1x Himalaja gold , 2x Cheese , 1x White rhino , 3x New york city diesel ,2x Mazar, 2x Caramelicious, 2x Dutch dragon , 1x Azura, 1x A.M.S.
Hnojiva: Na růst kopřivy nebo popel+zemina+písek ( to si ještě rozmyslím ale asi vyhrajou kopřivy ), na květ pak slepičinec+mlíko, banány a tejden před zklizní zkusím cigaretový popel četl sem tady na G, že je to pak mazec tak to chci zkusit.
a na závěr políčka: kukuřice, příroda, balkon, rákos a kopřivy
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 15-06-2009 v 16:02 PM
čaune
fandím ti .)
genetika velmi dobrá výběr hnojiv zajímavý. akorát si nejsem jistej tim slepičincem kterej je spíš na růst, co myslíš
jináč ta hlína vypadá docela udusaně až bych řekl že tim trochu dusíš kořeny bacha na to ... plus se kytkám začíná něco nelíbit - zkontroloval bych si PH a nechával hlínu proschnout (napadlo mě že to neděláš - taky možnej důvod proč nevypadaj na 100%)
ještě ten flek na stromu - tam to bejvá fajn adventure ale hovno výsledky to bych si taky promyslel .)
ještě by mě zajímal původ genetiky
a to už je zatim všechno nechám tě už bejt
good luck
Původní příspěvek od RespectFlowers čaune
fandím ti .)
genetika velmi dobrá výběr hnojiv zajímavý. akorát si nejsem jistej tim slepičincem kterej je spíš na růst, co myslíš
jináč ta hlína vypadá docela udusaně až bych řekl že tim trochu dusíš kořeny bacha na to ... plus se kytkám začíná něco nelíbit - zkontroloval bych si PH a nechával hlínu proschnout (napadlo mě že to neděláš - taky možnej důvod proč nevypadaj na 100%)
V treadu ,,přírodní hnojiva'' sem se dočetl, že na růst je dobrej slepičinec ještě smíchanej s mlíkem, alle když si to čtu tedkon podruhý, tak se spíš dočítám, že je dobrej na růst má hodně dusíku, tak to nevím co sem to předtím čet takže to hned opravím díky..
a co řikáš na ty kopřivy, myslíš si že je to dobrej nápad?
Ty fotky sou pořízený hnedkon po dovezení a přesazení , proto nevypadaj, tak jak by meli.
Na strom sem to ještě nedával, tak to chci zkusit chci tam dát tak 2-3 kytky . tak uvidíme
Kopřivy jsou na růst super, hezky to po nich vyrazí. Na květ je ten slepičinec.
Trochu jsem hnojil kopřivama i na květ, ale už to dělat nebudu, měl jsem takové řídké palice a dávám to za vinu tomu.
takhle - já na růst hnojim kopřivama plus asi dalšíma desítkama listů zkvašenejch...do květu to dám taky trochu (asi 1/3)
a ty slepičince já použiju první rok a je pravda že jsou tu pomíchané chaos informace co se týče slepičáků...ale většina info je právě na růst...
ale shrnul bych to asi takle - dusík i fosfor jsou dobrý i na růst i na květ akorátže v květu mín dusíku a v růstu mín fosforu
takže bych ti nakonec poradil používat to určitě v růstu a v květu klidně taky nic se tim nezkazí
a pro jistotu bych si na květ pořídil za pár šupů třeba biobizz bloom nebo plagrom bloom
Byl sem se dneska podívat na moje holčiny, jak se jim daří...(předevčírem sem je bohužel musel odstěhovat k babičče, jinak by mi je fotr doma rozdupal to sem nemohl dopustit)
přidávám pár fotek...
Ahoj, rastlinky vyzerajú celkom dobre...a čo sa týka toho hnojiva tak slepačie ho*ná sú najlepšie práve na KVET>veľa fosforu...a na rast zase výluh zo žihľavy ktorý má veľa dusíku.
Ak už kupuješ na kvet značkové hnojivo tak radšej daj na rast ten výluh zo žihľav a iných rastliniek...no ale rozhodnutie je na tebe...
Nech sa darí
Jsem rád, že to ještě někdo potvrdil.. Ty kopřivy vážně zkus. Ono ti to možná přijde divný, když to takhle slyšíš. Řikáš si možná, že to nemůže nic těm květinám dát, ale až to ucítíš....
Jo a hezky ti to roste.
No někde sem to právě tady četl, že se slepičinec dává na květ. Jo ty kopřivy určitě zkusím váhal sem mezi tím popelem,ale tak když radíte kopřivy, tak je tam dám, už kopřivy začínaj růst, takže díky za ujasnění!
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 18-04-2009 v 12:52 PM