Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři, slyšel jsem od kamoša, že když vemem šlupky od banánů, naložíme je do vody, tak za 14 dnů je voda, teda spíš voda, je z toho humus smradlavej, ae prej perfektní a hlavně přírodní hnojivo. je na tom něco pravdy??
servus..pocul som o jednom typkovi, ktory na taketo daco prisiel, ze vyrobil hnojivo z bananovych supiek....a tym sa prepracoval do Holandska kde to vo velkom prave s tymto rozbehol....slovak vraj...bracho mi o tom rozpraval neviem co je natom pravdy, ale podla mna to tak byt moze..
This is our decision, to live fast and die young....
zkusil jsem trochu zagooglit a neco malo jsem nasel, pisou tam ze to par lidi pouziva, ze to fakt pomaha ae je to takovy, ne poradne odzkouseny, a v dnesnim svete myslim ze to je zbytecnost, kazdej si radsi za par korun koupi poradny hnojivo, ae prece pro ty nenarocny, co tam nechctej cpat ty chemicky sracky.....
sewa neco som uz o tomto cital, napr. ze banany obsahuju zvyseny obsah horciku a drasliku, zevraj je to dobre hnojivo pre izbove crepnikove rastliny (napr. ruze atd.). Supky sa zakopu do zeme alebo sa spravi normalna zalievka a postupne by sa mali uvolnovat ziviny... ja si ale myslim ze je to skor neco ako doplnok vyzivy pre ine rastliny a na potreby MJ by takato hnojka asi moc nestacila... takze u mna supky z bananov rovno do kosa
ja to pouzivam osvedčena metoda mam ji ze stranky koukat.cz od jxd kdysi jsem to tam cetl je to parada pouzivam to na kvet palice jsou pak vonavy tlusty,tvrdy a lepkavy fakt super matros a nejde s tim tak lehce spalit koreny je to zdarma a prirodni
nevravim kto ma pravdu a kto nie...podla seba taketo veci neodhadujem pretoze nemam dost skusenosti nato aby som sa do toho pustil...a tak isto nemam v hlave vsetku mudrost sveta aby som si stal za niecim o com ani len netusim ci moze byt pravda....ale skusit to s tymi bananama chcem
This is our decision, to live fast and die young....
Tímhle hnojivem jsem už párkrát zalil oUt
a holky jsi vůbec nestěžovaly
Šlupky z bananu se nalozi do pet lahve s vodou,
pak se zašroubuje , a cca po 14 dnech bublání kvašení ,
je hnojivo hotové .