Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, jasně, že posílaj - minulej rok sem od nich bral,
ale vyšlo to až napodruhý, kámoš jim totiž nejdřív poslal prachy cash a nakej listonoš si na tom asi smlsnul.
Potom sme jim to poslali bankovnim převodem a bylo to O.K.
Po 14-ti dnech napoprvé. Peníze cash, balík do vl. rukou bez zpátecni adresy s Dutch Passion. Po deseti Orange Bud a Blue Moonshine. Klíčení popíšu, bude-li zájem.
Měl bych dotaz co se týče potvrzení objednávky u Dutch Passion. Minulý rok jsem objednával přes e-mail semena Mazaru a Skunku 1 a posílal jsem peníze složenkou až po potvrzení objednávky. Teď jsem objednával znovu, ale marně čekám na potvrzení, i když jsem je k tomu vyzval už dvakrát. Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti posílat peníze přímo v bezpečnostní obálce nebo jinak? Díky za odpověď
todd
Posílal sem peníze cash (v obálce). Semínka dorazily za 17 dní v balíčku. Cestu přežily ve zdraví všechny.
Co mě ale dost vytočilo je, že mi neposlali email, že dostali mou objednávku. A to mají na formuláři kolonku: Send me information by e-mail. A toto políčko je od nich rovnou zaškrtnuté na ANO.
Z 10 semínek vyklíčilo 7.
První 3 vylezli nad půdu za 6 dní, další 3 za 7 dní a poslední lezlo ven 20 dní!
Taky mě docela udivil přístup celníků. Balíček byl od DP oblepený izolepou. Celníci izolepu rozřezali, ale už zpátky nezalepili! Prostě krabičku jen zavřeli. Takže si ji každý, kde s ní přišel do styku, mohl otevřít a podívat se do ní. Fakt "profesionální" přístup. Rozbalovat soukromou poštu to ano, zpátky zalepit to ne. Kdyby semínka po cestě vypadly ...... No je jim to asi jedno . Holt státní úředníci.
Já už tady asi skončím, sic mě to přišlo asi za 17 dní (byly velikonoce). Vysel jsem v čt odpo. a do út ráno klíčí všechna semínka (písek s perlitem). Snad i všechna budou růst.
Zkusím se taky trochu zkompromitovat v galerii. Sic jsem tady neviděl žádnou fotku odrůd co jsem objednal.
To Maximiq: ješte nezoufej, mě taky žádný potvrzení neposlali.
Tak že něco k objednávání semen u Dutch Passion. Objednal jsem si Power Plant a to způsobem, že jsem poslal peníze cash jako cenné psaní, které jsem musel potvrdit na celnici před odesláním na poště. Zpátky mi přišel balíček do 16 dnů bez jakýchkoli problémů. Vřele doporučuji všem objednávat u této společnosti.
Zaznamenal som nové modely od Dutch Passion na http://seedsdirect.to/breederlist.html Nemohol by to niekto sem preložiť,strašne som zvedaví.Bohužial anglicky moc neviem.
Zdá sa že ten Skywalker môže byť pekelná kombinacia Mazar + Blueberry.Po dlhšiej dobe niečo nové,snaď dake vlajkové lode.Ale aj pekne mastne ceny.
Takže je to opravdu kříženec Mazar(samice) a Blueberry(samec).Podle toho textu by měl bejt výnos při SoG asi 400g/m2. Je to model vhodnej pro indoor i outdoor a doba kvetení je 56-63 dní.
caute, objednal som semienka z Dutch Passion,a problem je v tom ze neviem ako im mam poslat peniaze,neuzivedli ziadny variabilny symbol,tak ma napadlo ze ako zistia ze rpave ja som to poslal,poradte co robit vdaka
mel bych k tomuto tematu jese jednu otazku. Jak budou z Dutch passion posilat me zpatky tu objednavku tak ten dopis se seminkama co prijde me bude obyc. (najdu ho ve schrance) nebo to bude taky doporucene a ja si pro nej budu muset s obcankou na postu?? mate s tim nekdo zkusenost ?? Diky
Zdravim dneska sem obědnaval z DP senema ....když sem je obednaval driv platilo se 5euro za postu a ted na obednavce zadna takova polozka neni .....nevite proc ? neni to divny ?