niemand007
Stálý Člen
|
Nechci ti to tady hanit, ale takhle se to nedělá.
PC větrák na odtah není úplně nejlepší řešení. na té první fotce to vypadá, že tam máš nějaký TéDéčko. to "Téčko" z toho aluflexu moc nechápu - zřejmě jsi chtěl zajistit rovnoměrný přísun čerstvého vzduchu. pak nemáš žádnej ofuk, proč?
K těm dvěstěpadinám - nechci se tě nijak dotknout, ale to je totální hovadina. čtyřkilo ti udělá lepší službu a pokud to zas tak úplně neřešíš, tak nasaď rovnou 6ti kouli. tohle má opravdu nevýhodný poměr příkonu k výkonu.
jinak kytky pěkný na to jak vypadaly ty řízky na první fotce, ALE 24(!) dní na růstu!? - to je dobré v hlíně, ne v bubláku.
když se na to tak podívám, tak vzhledem k odtahu si nebudeš moct dovolit dát ty dvěstěpadiny blízko k vrcholkům, čili se ti to začne tahat za světlem a tím pádem budou spodky o ničem. ty vršky budou sice pěkně vypadat pokud je nespálíš, ale stejně to bude řídký. řídký palice ti sice nebudou tolik ohýbat stonky ,ale pokud tam nedáš cirkulační větrák, tak to budou spíš takový špagety, co se ti stejně ohnou i pod "tíhou" těch řiďulí...podtrženo sečteno: pokud to stihneš sklidit, tak budeš mít co kouřit, ale na kolik tě pak vyjde gram takového hulení to je otázka.
P.S: AH jsou slušná (já je nemám rád) hnojiva s optimálním poměrem prvků. vážně si myslíš, že je to nedostatkem některého z nich??? já bych problém hledal jinde...
|
jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125
|