Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím fšechny příznivce zeleného dýmu....
Po dlouhém odhodlávání jsem se rozhodl, že se s Vámi podělím o svoji radost....
Na začátek několik málo info o hardwaru:
600W Sylvania grolux
přítah pasivní, odtah TD 355m3/h
Jedu hlínu od Canna (mam to půl na půl, canna terra profesional + canna terra profesional plus), květníky 6,5 a 11,5l
zalívám vodou s osmózy + Plagron, Start up, Bi Algen, Phytamin, Fish emulze, Cropmax
Genetika: 4x Snow white (nirvana)
5x Pure power plant(nirvana)
9x New York City Diesel(řezi od Medicinemanna-díky mu moc
2x Martini Baby(tohle je moje vlastní vytvořená genetika- Afghán x California dream)
teplota 22-26 za svitu, 20 v noci, vlhkost max. vlhkoměr ji ani nenaměří )
Ještě se musím vyjádřit k odrude Martini baby....tatínek byl afgán a maminka California...letošní out této odrůdy vypadal následovně...tak jsem zvědav jak to dopadne pod umělým sluníčkem)
24 den růstu semena + 18 den růstu klony
Nezmínil jsem prostor skříně....tak tedy šířka 90, hloubka 130 a výška(od vrcholu květníků ke stropu) 130cm....a jsme u prvního problému NYCD mají silné předpoklady přerůstat a nejvyšší má už 35 cm...nevím tedy zda již mám přepnou(zase nechci přijít razantně o výnos)....připojuji fota
Welcome to the jungle....
27 den růstu semena, 21 klony
tak prostor se začíná nebezpečně zaplňovat...nejvyšší zohýbaná kyti 36 cm...dneska dostaly naposledy Cropmax s Fish emulzí a za tři dny přepínám....chtěl bych se zeptat zkušenějších do jaké nejmenší výšky nad kyti si můžu dovolit zavěsit šestikilo bez cooltube, abych je nespálil???
A ještě otázka....z outu jsem vždy škubal fšechny velké listy, co rostou pod delšími větývkami a chtěl bych kvůli prosvětlení odrbat při přepnutí i tenhle indoorek...jaký s tim máte zkušenosti?...neni to u indooru spíše na škodu?
Původní příspěvek od McMartini A ještě otázka....z outu jsem vždy škubal fšechny velké listy, co rostou pod delšími větývkami a chtěl bych kvůli prosvětlení odrbat při přepnutí i tenhle indoorek...jaký s tim máte zkušenosti?...neni to u indooru spíše na škodu?
Moc velké protrhávání listů se nedoporučuje, protože jak je známo LISTY JSOU MOTOR KVĚTINY a jelikož díky listum probíhá v květine tzv. fotosyntéza přeměnují se vnich i cukry :-) takže určitě protrhávat s rozvahou. zkus se podivat tady po groweru určitě se dočteš to samé co já. jian pěkný chválim.
Ja sem napřihlad z našich květinek otrhaval jen špatné nemocné listy jinak žádné jiné.
Přepínáme...30 den růstu semena, 24 klony
Tak dneska sem holky jemně protrhal, zahnojil PKckem a Bloomem a zkrátil jim periodu o 4 hoďky a od zejtra 12/12...
1. od leva NYCD, PPP a Snow white (to jsou takové jahodníčky)...kyti jsou neuvěřitelně cítit(a to teprv roste)....obzvlášť ty NYCD
2. na několika největších listech se mi objevilo tohle...předpokládám, že to bude spálené od hnojiv v postřiku....opravte mi pokud se mýlím...
3. tohle bude nejspíš nedostatek nějakého prvku...nevíte kterého?
3. den 12/12....kočky se krásně rozjížděj...dneska dostali postřik Cropmaxem(rostou o 2 cm denně)
na druhé fotce je zachycena od každé odrůdy jedna slečna
3. foto PPP
4. foto Snow white
5. foto krásně rozvětvený NYCD...čehož jsem docílil trojtým zaštípnutím)
zdar, jsem zvědav na toho diesla, mě mrtě rozsekával, jak vzhledem palic, vůní, tak chutí a účinkem..ale docela se táhne
hele to máš skříň normálně v baráku a to tdčko ti to vpoho uchladí?
Martini bejbyparáda
edit..listy neškubej, max. zastřihni co stíněj, třeba jen do půlky..mám někde fotku klonu u kterýho jsem při FIMování omylem ufik list co rost pod výhonem-živil ho...po týdnu výhon s listem asi čtyřikrát delší, narostlejší než výhon bez listu....tím že ustřihneš list zbrzdíš růst příslušný větve..takže s citem
to AHM4D: zdary, na Diesla se taky moooc těšim )....táhne to už docela slušne, to máš recht(obzvlášť bez pacháče) a jestli myslíš vejškově, tak sem ho snad ukočíroval tim, že sem ho pořád štípal a vohejbal co to šlo.....jedu sklípek takže teplota nepřesáhne 24 a to mam v plánu dát tam za tejden ještě 4kilo navíc kvůli objemu pálek.....nechci nechat nic náhodě))....jinak sem koikal pro inspiraci do tvý galerky a ten tvůj Noname byl určitě Diesel, to ztamvnutí listů ke konci žádnej jinej model asi nedělá...no už se mi sbíhaj sliny)))