Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem chtěl jsem se zeptat na to proč by se neměla matka selektovat z feminizovaných semen? Budu dělat první intdoor a budu si objednávat semena ze seedbanky, tak sem přemýšlel, že když je možnost koupit feminizovaný semena tak proč toho nevyužít a neušitřit si práci a nervy se samcema,ale zároveň bych si chtěl vypěstit matku abych si z ní moh řezat řízečky pro sebe. Jenže jde mi o to aby to nebylo na úkor kvality a aby to vůbec šlo.Díky
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
Matka by se neměla dělat z feminizovaných semen, protože mívají větší sklony k hermafrodismu a tyto sklony se následně přenášejí i na klony z ní uřízlé...
Naposledy upravil The Chemical 15-10-2013 v 12:17 PM
Díky za rady,hele asi budu za blba, ale hermafroditi sou kytky jak s palicema tak se semenama co? Já s tim nemám zkušenosti, takže ani nevim jak to vypadá
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
Ne, hermafroditi jsou kytky který maj jak samčí, tak samičí květy, což vlastně znamená, že tam pak je spousta semínek...
EDIT: Sancha má pravdu, hermouš neznamená automaticky spoustu semínek- ale bývá to tak. Nicméně už jsem měl i hermafrodity, kteří byli asi nějak málo plodní a neudělali žádná, nebo jen velmi málo semínek.
Naposledy upravil The Chemical 15-10-2013 v 12:19 PM
Může se povýst slušná matka, ale už jsem četl i o problémech co s tim lidi měly.
Ono něco jinýho je outdoor kytka která jen vykvete, má to za sebou a kytka která má bejt na růstu třeba i rok nebo víc.
Když už bych dělal matku z fem. semen tak bych nejdřív našel na netu podrobný info o seedbanace a modelu. btw: bez angličtiny toho moc nezistíš
tak chci mít vždycky tak 4 kytky za 3 měsíce,tzn. 4 řízky jednou za tři měsíce,ne? Ty řízky jsou vždycky samičí po matce nebo ne? asi ne co? já mám v plánu Durban poison
hermafrodit automaticky neznamená hromadu semen .. znamená to nebezpečí hromady semen ale může se taky stát, že jich zas tolik nebude ..
na dobrý pohulení to rozhodně je ale na matky ne
jj,díky) vim,že jsou to blbý otázky, ale jak říkám nemám zkušenosti s indoorem, tak se radši zeptám abych měl jasno, ta matka mi celkem vrtá hlavou a nenechá mi spát))) takže díky všem za pomoc
Nevim jesli by mi to rozhodne nevadilo mit v kazde sisce seminko , spise bych s toho matku nedelal nebo ver mi ze neni nic pekneho kdyz ti jediny samci kvet oprca vsechny kytky. Hermous se nede uhlidat protoze vzdycky se nejaky kvet prehledne a pak je vysledek znacne horsi(z hlediska kvality a mnozstvi). Kup si spis regular semena a udelej si z nich nejakou mamicku.
z toho co jsem si tady přečetl,máte rozhodně pravdu v tom, že nefeminizovaný semena budou lepší,pak to holt vyselektovat,u mě je problém hlavně s místem,potřeboval bych,když zasadim 4 semena a aby byly 4 samice a šup s nima do skříně, ale to by chtěl asi každej,jinak mám ještě jeden dotaz když mám řízky ze svý samice tak z ní nemám přeci vždycky na 100% taky samice,ne? Vim že je to začátečnická otázka,ale já se k tomu nikdy nedostal ,vždycky když jsem zasadil,tak ještě než to vyrostlo tak mi to vytrhali akční náckové,co si hrajou v okolí Prahy v lesích na vojáčky!!! a tžo sem to měl jooooo schovaný!! takže bacha na ně,sou koumavý!!! )))))
Máte někdo zkušenosti s matkou z feminizovaných semen? Zhermili se Vám? Chtěl bych slyšet vyjádření a názor někoho, kdo s tim má osobní zkušenost, popř. jestli někdo matku z fem. semen jede. Nechci názory tzpu: sice sem matky nikdy nejel, ale zhermí to. Thx za každej názor.
Vysvětlí tu někdo jak je to s matkama z feminizovaných semen?v případě, že se bude stresem zkoušet odolnost kytek proti zhermatění a uznám za vhodné, že je vysoká, je možnost používat tyto řízky?
Moje situace je: kamarád pěstuje Nevilles haze, udělal jsem si z něj řízek.on se o ně moc pěkně nestaral-horko, zima, nezalití... žádnej hermouš.zajimalo by mě, jestli má nějakej význam udělat víc řízků a odjet z nich aspon jednu z sklizeň.Květ docela dlouho, tak by mě asi nasralo, kdyby stály zahovno.
Ještě jedna otázka:to pozmění stres genetickou informaci?ze je takovej rozdil rizku z matky rostouci pod 250w a pod 600w.jestli ne, tak musi rust stejne ne?nebo je to o tom, ze kytka pod 600w produkuje víc hormonů a proto jsou klony vitalnejsi?
prosim at se k tomu vyjadri jen ti co vi o cem mluvi.