Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím a přejdu hned k věci. S nadějí, že počet samic bude podobný jako poprvé, zasadil jsem 4 semínka. Hm, jenže smůla, byli tam 3 samci. Řek' jsem si, že si alespoň udělám jeden vánoční stromeček. Je na květu 23 dní.
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Máš pravdu, zaštíplý to není, na růstu 25 dní, Kristalon start/květ, každý druhý až třetí zalití do spodní nádoby, koncentrace je dvojnásobná proti návodu. Při druhým pokusu jsem zkoušel kolik hnojiva kytky vydrží (hodně ) a bylo to poznat na chuti, takže teď se mírním.
[Edited by livo on 29-05-2002 at 10:14 PM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
On si člověk tu chuť Kristalonu zrovna nezamiluje-taky se teď krotím s hnojením. Jinak na to, že to bylo ze semínka na růstu 25 dní-excelentní výška. Kolik má cm?