Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) 2-3 tablety na 9 litrů vody
2)aplikace zálivkou v období květu (na samice)
co víc dodat:
snad jen to že pokud obětujete jednu samici a vytvoříte z ní hermíka, kterého necháte samoopylit, odměnou vám za to budou 100% feminizovaný semínka, který si ještě zachovaj téměř původní genetické vlastnosti
snadný co ?
hodně štěstí s realizací mejch převzatejch ale poměrně šílenejch návrhů
vonotofacha!.. ..po trech tydnech zalevani jsem dnes nasel samci prasniky lezouci z palicek....
prasek na boleni hlavy meni pohlavi kytek...fakt me to dostalo!!!
to DEXMON:
chtel bych jenom zeptat jestli ti to pusobilo na kyticku jeste jinym zpusobem, jestli se treba nevyskytly nejaky rustovy anomalie atd..........
a v jaky fazi kveteni si zacal pouzivat ?
jinak K4U protoze mi to udelalo desnou radost, to nebudu muset kupovat gibberelovku jupiiiiiiiii
zacal jsem ji zalivat asi dva tydny po prepnuti na kvet takze v ranny fazi, ale zacnu to ted skouset na ruzne starych kytkach, myslim ze kdyz uz to ma pohlavi muze se to tim zalivat, jen se musi pocitat se spozdenim...rustovy zmeny vubec zadny, kytka je naprosto v pohode a stejna jako ostatni...jo a daval jsem 3/4 tablety na 2l...
jednou za tyden jsem vzal jednu tabletu a dal do kvetinace.Strikal jsem na ni rozprasovacem a za par vterin se rozpustila.A slo to taky, za par dnu se obevily samci kvety a poteSEMINKA
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07