Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...zdravim in pestici kolegy - asi 1000x se tu probiralo tema hlina x hydro ohledne vynosu, kvality modelu atd., a tak me jako ortodoxniho hlinare napadlo jestli by se mnou nekdo nechtel jet soubezne stejnej model v hydru...growreport by byl zde, ochutnavka pak nekde v klubu bo v hospe ...aby byly stejny podminky tak 600W bez pojezdu, na modelu bychom se domluvili (moje podminka je - zadnej skunk, spis neco vic sativniho...)
...takze najde se nejakej hydrar, kterej by do toho sel..?
B.
dle mě je chuťově a kvalitativně vždy lepší bio- hlína.....i v coffeeshophech preferujou bio před hydro kvůli kvalitě......ovšem výnosem se hlína nikdy hydru vyrovnat nemůže...toť můj názor, každopádně jako srovnávací pokus by to mohlo být velmi zajímavý a poučný :-)
ha,a je to tady bubik support!Jelikož je tady spousta hudrohydro cápků věřím že se tady najde odvážlivec kderej je ochoten poměřit sílu dvou živlů.Já osobně sem zastáncem hlíny a to bez debat
Pevně věřím že tento projekt neupadne do propadliště zapomění páč toto je ve většině připadů příčina mnoha dohadů a spekulací....hydro vs hlína...........jesně že HLÍNA!!!
Jen do toho! Moc dobrý nápad. Otázkou je, jestli se to vůbec dá nějak objektivně poměřovat. Jiná pěstební média = jiná hnojiva atd.
Každopádně mi to příjde jako zajímavý experiment. Takže chlapy s chutí do toho. ;o)
S Haze držím palce,nevím jestli bych na to mel nervy
o.k na výnos má samo taky velkej podíl plocha-sem vlastník XL HB
1,2x1,2m svetlo dle domluvy 600W a wingem.
Ad.genetiky-určite by bylo nejlepší kdyby ani jeden z nás s ní nemel zkušenost (znalost genetiky je podle me polovina uspechu)
Ted selektuju(pod 400W,matky samo ze semínek) Kali Mist,Black Dominu,S.A.G.E,Akorn aka Snowbud -takže bych pak byl schopnej poskytnout neco z tehle čtyřky.Tyhle genetiky sem taky nikdy nejel.
Hoj vsem. A co takhle udelat hlina vs kokos vs hydro kdyz uz tak uz vse ne? Asi bych se pridal muzu startovat tak do 30 dni jedu v kokosu. Momentalne prestavba z 400W na 600W
...jel jsem hlínu,teďkonc NFT.
Podle mě ve kvalitě a výnosu vede hydro.
V pěstování mě hydro přesvědčilo,reakce na médium a zůstávám i pro příště u tohoto systému.
no podla mna Priklonim sa k Simorovi ale chalani musite uznat ze to ma jednu nevihodu je tam omnoho viac roboty ...lenze co, ked ju milujes nieje co riesit ..............a mozno by som na hydre vytkol ezste jednu vec neviem ci kazde hydro ale vacsina co som fajcil bolo dost citit po hnojive