Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potrebuju pomoct, teplota je venku 9 stupnu, a kytky (většinou malyho vzrustu) a indiky zacaly fialovet, listy u palek sou zeleny, veci listy pod nima fialovy a pod nema starsi zluty a umiraji, zpomalil se rust, zda se me ze min voni . Je to u nekterych na poli a nekterych co mam doma.Hnojivo Biobizz.
1.poradte pls nekdo co stim??
2.Ovlivni to vynos , kvalitu, nebo kytky zdechnou??
za odpovedi diky, nemuzu se divat jak to trpi , taky sem premyslel co to treba dat dom za okno?
Nepanikař...To,že kytky fialověj by mělo bejt tim,že maj teplotní stres..v těhlech podmínkách to růst zpomalí určite a asi bude i menší výnos..ale zdechnout by neměli..9°C ještě není tak málo...a to žloutnutí listů by mělo bejt flushingem..teda jestli flushujes
Edit: teď mě napadlo,že to fialovění listů bude spíš asi genetikou...mě v zimě u kytek fialověj jenom stonky...
zdravim, neflushuju, stonky me taky zfialovely ale u sativy, ty sou asi odolnejsi, genetikou, no nevim , je to mozny je to u 2 ruznych modelu, a co to dat za to okno , ted to muze byt stejne jedno kdys je zatazeno, to z toho svetla asi kytka moc nema ne?
mam strach jestli to nemuze mit vliv napr. na pocukrovani, nebo ze to nebude zhulovat..
No já bych je teda rozhodně nepřemísťoval..vliv na pocukrování a nebo množství THC by to mít nemělo....každopádně je nedávej nikam za okno..nech je venku když nebude nějakejch -5°C..
někdo mi jednou řikal, že ty nízký teploty ještě zvýší produkci thc. Když je kytka stresovana např. nízkou teplotou, tak se proti tomu snaží bránit zýšením produkce pryskyřice. A fialová barva? Ty moje kytky byli fialový jak milka ( pěstuju v horách, přes 1 000 m.n.m.), a teď po sklizni se bojim ubalit silnější žilku, aby mě to neskolilo....
Jak už tady psal Sweet,kytky nech venku, vydrží klidně do těch -5 stupnu, to s tou pryskyrici je pravda, kytka vytváří více pryskyřice když je chladno nebo naopak když je venku moc vedro, brání se tak před vyschnutím nebo umrznutím. Pokud nebude padat sníh tak bych se vubec te zimy nebál..a to fialoveni listu a stonku zpusobuje teplotní stres.Podivej se tady po Groweru je tu toho plno.peace
diky za odpovedi, takze nechat venku, ted sme se byli podivat na poli , fialovy kyti sou vicemene stejny ale maji docela vpohode palky, sice maly ale docela pocukrovany- i fialovy listy sou docela dost, muzu prihodit foto fialovych kyti pro predstavu.. vecer to sem nahazu
myslim ze "fialovenie" neni problem... a na tom THC obohacovani v podzimnych mesiacoch nieco bude...treba sisky troska zmiast aby nahodili hrubsie svetriky
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.