Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravííím, rozhodl jsem se vám tady přidat
můj pach. filtr, doufam že někomu pomůže .
Potřeba:
-punčochy
-izolačku
-lepidlo ( HERKULES )
-aktivní uhlí
-2x pet láhev : 1x klasickou dvou litrovou
1x litrovou 0
-starý nefunkční nebo nepouživany PC-větrák (at má stejné rozměry jako stavájící použivaný )
-sprej (bílý) no není nutny ale vypadá to pak líp
-2x víčko ze zavař. lahve .
-atd. atd. atd. atd. ..........
-Menší část petky jsem polepil a vlozil do větší .
-volný prostor jsem zasýpal aktivním uhlím a utlačil .
- Ke konci jsem vse poradne zalepil a zajistil .
- Ke konci jsem vse poradne zalepil a zajistil .
- A na konec ze stareho PC-větráčku (8x8cm) 12V jsem odstranil prostredek
a nasadil na konec filtru polepil, pridal sroubky s matkamy .
TOT ASI VŠE ...
Krásně se dá přimontovat k vetráčkům na odtah, u me je to funkční na 100% bez zápachu ! Pokud budete mít čas nebo se budete nudit tak si pohrejte jako já, moc času vám to nezabere DOPORUČUJU !
Snad jsem to vše napsal jakk jsem chtel jinak se ptejte, rád odpovím .
prihod nakej report jak ti to funguje, protoze neverim tomu ze to PCvetrak profoukne, neco sem uz zkousel a mel sem vetracek 12V 6,8W rozmery 120x120x48 pisou ze ma 180m3/hod a ani hovno, vubec si neskrt
No větrak to zatím stíhá v pohodě ,no něco málo na síle určitě stratil,
ale když přiložím ruku k větráku tak tahá celkem dost na prcka .
Sám jsem od toho moc necekal, uz ho tam mam 4 dny a pohoda ....
Tady jeste fotka jak jsem ho tam poprve narval ,
jinak těsnění tam mám aby jste si nemyslely ze
to tam mam jen tak ... .
vzduch s boxu ma ist cez filter a vychadzat von z boxu nie naopak aby ten vzduch sa precistyl cez filter aby si nemma zapach v izbe alebo kde mas box aspon si myslim ze to tak ma bit