Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak to vidite? Out"08"Grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Nyfuz
Nový Člen

Karma uživatele Nyfuz - 64% Pěstitelská

Jak to vidite? Out"08"Grow Příspěvek č. 1

Blizi se konec srpna, a ja se pochlubím s mým prvním pestením.
Pokud se spravne domnívam, tak uz toho moc nezmenim, tak jestli byste mi nemohly napssat nejake postrehy, co jsem udelal, co ne. apod.Abych se mohl pristi leto starat lepe.Ne ze bych se nechtel pochvalit sám, ale myslim, ze se docela povedlo...

Nyf

MyOut08

Old Post 20-08-2008 v 10:42 AM
Nyfuz je offline   Profil uživatele Nyfuz   Find more posts by Nyfuz   Foto galerie člena Nyfuz   Click here to Send Nyfuz a Private Message   Add Nyfuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Takze jak to vlastne mám??
3 kytky mam ve skleniku, dalsi 3 malý! venku.
A jako spravny pestitel chovám i samce...
toho vam ukazu hned :
Edit:Ten je asi mamince na masticku a podobny recepty xD

Old Post 20-08-2008 v 10:44 AM
Nyfuz je offline   Profil uživatele Nyfuz   Find more posts by Nyfuz   Foto galerie člena Nyfuz   Click here to Send Nyfuz a Private Message   Add Nyfuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Ted moje favoritka, ktera se pomalu nevejde do skleniku...na fotce jsou tedy 2 kytky, jsou ale blizko u sebe, takze to mozna vypada jen jako jedna...ovsem 70% obrazku je ta moje kytka..
Ohledne ji bych mel taky naky dotazy a rad bych Vase napady na vylepseni v 09.
Kdyz si fotku date do normalni velikosti, lze lidet i maly palicky, ktere jsou na kazde vetvi od zhora az dolu,jenze nevim jak bych mel docílit abych ziskal poradnej salam na vrcholku.. ale treba se jeste ukaze...uz ale vím, ze pristi rok musim kytku ohybat, tak abych mel bocni vetve vodorovne se zemi.. tady jsem to videl, a moc se mi to libilo...nakej recept na poradny palicky???

Naposledy upravil Nyfuz 20-08-2008 v 11:00 AM

Old Post 20-08-2008 v 10:50 AM
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 4

detail na vetev s palicemi..pokud to nejsou palicky tak se omlouvam a hned me zlincujte, at to vím.. treba pestuju jen samce, ale to snad ne xD

E:tak takovy palicky mi rostou po cely kytkce. vlevo na pozadi mate moznost videt i vetev chudsi sestry..

Naposledy upravil Nyfuz 20-08-2008 v 11:11 AM

Old Post 20-08-2008 v 11:02 AM
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 5

tady je dalsi fotka na cast kvetiny s palickama...

proste mam radost

Old Post 20-08-2008 v 11:13 AM
xaralis
Stálý Člen

Karma uživatele xaralis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jsou to palice, zadnej strach

Na poprve docela hezky, jen ten thread by asi mel patrit spis do outdoor galerii, nez do outdoor pestovani, hm?

Old Post 20-08-2008 v 11:24 AM
xaralis je offline   Profil uživatele xaralis   Find more posts by xaralis   Foto galerie člena xaralis   Click here to Send xaralis a Private Message   Add xaralis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukedes
Stálý Člen

Karma uživatele lukedes - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

rekni nam o tom vic...treba cim to hnojis atd

Old Post 20-08-2008 v 12:16 PM
lukedes je offline   Profil uživatele lukedes   Find more posts by lukedes   Foto galerie člena lukedes   Click here to Send lukedes a Private Message   Add lukedes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Hnojeni co jsem nasel doma po babiccce xD
zadva velka veda, je to prece jen cutka..

hnojim tak 1/tydne 10ml na 2 litry (jak je v navode)
chodim se na to pravidelne koukat a dodavam tomu peci, jakou uznavam za vhodne..treba vyvazovani vetvi,stary listy jinak to nechavam na prirode...
seminka jsem ziskal nakupem koureni, a pze mi chutnalo, rozhodl jsem se ykusit pestit..

ale zajimalo by me spis, co muzu ted pro svou kytku ted delat, kdyz uz rostou palicky..to hnojeni ted uz asi vysadim, pze je spise na rustovou fazy...

Naposledy upravil Nyfuz 20-08-2008 v 12:40 PM

Old Post 20-08-2008 v 12:33 PM
Pepavirgin
Nový Člen

Karma uživatele Pepavirgin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Já budu reagovat na letošní outdoor podmínky. Byly skvělé. Zejména na jaře se střídaly velmi téplé dny s deštivými. Takže rostlinky měly velice dobré podmínky. Další a to nejdůležitější podmínkou je, zda se nadosah outdoor polím nedostane největší parazit a choroba a to je člověk. Ať v podobě myslivce nebo té bezcharakterní chátry, která se zmobilizuje jen na několik dní v roce a to na období sklizně.

Old Post 20-08-2008 v 14:31 PM
Pepavirgin je offline   Profil uživatele Pepavirgin   Find more posts by Pepavirgin   Foto galerie člena Pepavirgin   Click here to Send Pepavirgin a Private Message   Add Pepavirgin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Nyfuz
Hnojeni co jsem nasel doma po babiccce xD
zadva velka veda, je to prece jen cutka..

hnojim tak 1/tydne 10ml na 2 litry (jak je v navode)
chodim se na to pravidelne koukat a dodavam tomu peci, jakou uznavam za vhodne..treba vyvazovani vetvi,stary listy jinak to nechavam na prirode...
seminka jsem ziskal nakupem koureni, a pze mi chutnalo, rozhodl jsem se ykusit pestit..

ale zajimalo by me spis, co muzu ted pro svou kytku ted delat, kdyz uz rostou palicky..to hnojeni ted uz asi vysadim, pze je spise na rustovou fazy...

pokud můžu poradit tak kup nějakou bio hnojku na květ, např.biobizz, plagron, moc peněz do toho vrážet nehodláš jak jsem pochopil, tak aspoň tohle papání záleží na tvejch možnostech a chuti...

a okoukni to tady taky kolegům outdorařům ať máš představu, někdo hnojí jak bejk, někdo třeba skoro vůbec

jináč zdá se dobrý, teď jak ti začnou kytky dávat do palic tak akorát bacha na plísně, zvlášť ve skleníku-větrat...

ať se daří

edit...a recept na pořádný paličky bys chtěl? dobrá genetika, péče a štěstí

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 20-08-2008 v 16:59 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xaralis
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Jak rika AHM4D. Pokud do toho chces vrazit co nejmin, tak na kvet se da pouzit i treba kapalny hnojivo OBM. Je to za par supu a potrebny latky to taky ma (samoze se neda srovnat treba s plagronem).

Old Post 20-08-2008 v 18:01 PM
xaralis je offline   Profil uživatele xaralis   Find more posts by xaralis   Foto galerie člena xaralis   Click here to Send xaralis a Private Message   Add xaralis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

No je to celkom pekne na to ze je to out a prvy rok....Ale tak mozno par nedostatku tam je ale nie vsetky sa daju odstranit samozrejme....Dost sa ty na tej urode odrazi to ze je to No name aj ked aj ten vie niekedy prekvapit ked je dajme tomu len z 2 generacie....Ale tak potom mozno otazky ci si zastihavala lebo nie?:....A typ pody krotu ta mas a keby si bol taky dobry a napisal sem pomeri N P K ktore mas na tej flaske od babicky napisane...Zda sa mi to dost vyhuknute ale to moze byt aj od odrodi ako aj nadbitku N...Ale ja osobne som sa tento rok stretol s tim ze rasliny ktore nie su ciste genetiky raste rychlesie ako po minule roky.Mozno je to len nahoda ale to co mam u seba a u kamosa je do vysky take ao nikdy som este nemal.....A este si daj pozor v tom skleniku na hustotu listov ..Staci ze sa ti nejaky bude opeirat a skol a pir nedobrom vetrani tam mas hnet plesen inak zatim pekne ....prajem GL

Old Post 21-08-2008 v 15:05 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyfuz
Nový Člen

Příspěvek č. 13

takze hnojivo ted ma N-P-K 7-3-6 - rikam asi dost ted na rust..
jinak ve skleni vetram dost, vchodovy dvere ma otevrene a jeste okynko..
jinak listy se o sklo opiraj, hned zitra se na to kuknu...
a do pristi sezony si skusim naky seminka kvalitnejsi sehnat...

Nyf

MyOut08

Old Post 21-08-2008 v 23:04 PM
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No 7 3 6 je dost na rast no....POkila nechces kupovat ine tak treba sledovat ako to rastie a ak nebude problem v kvetom tak nie je problem ak ano tak bud prestat alebo mozes kupit kristalon na plod a kvet alebo kristalon jahoda.....Je tam viac P ale mnoho ludi to tu kritizuje ze ten krystalon potm citit t toho hulenie tak treba pred sekanim kitiek aspon 14 dni nehnojit.....Na tie listy velky pozor lebo ta plesen je kurva ja som nasiel kusok aj teraz na mojom OUTe ...a ta genetika no cim lepsie zozenies tym lepsie budem mat ....a ak to je tvoj sklenik tak sa ani corky nemusis bat...

Inak chcel by som sa opatytak ci tu niekto porovnaval kristalon na kved a plod z kristalonom jahoda.... nech to rastie

Old Post 22-08-2008 v 09:24 AM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xaralis
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Kristalon plod a kvet fakt nebrat! Hlavne to ma imho dokonce horsi pomer prvku na kvet nez ten kristalon na rust!

Kup si OBM, to je fakt za par babek a ma to hodne fosforu a drasliku...

Old Post 22-08-2008 v 11:07 AM
autogen2
Stálý Člen

Karma uživatele autogen2 - 0% PěstitelskáKarma uživatele autogen2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

chlapci naucte sa pestovat s kristalonom vranom stadiu na sisky davaj plod a kvet a ked sa ti zacnu sisky nafukovat daj tam jahodu a dohnoj to tym pekne tvrde plne sisky

Old Post 22-08-2008 v 11:14 AM
autogen2 je offline   Profil uživatele autogen2   Find more posts by autogen2   Foto galerie člena autogen2   Click here to Send autogen2 a Private Message   Add autogen2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás